tänk att jag har dig, min fina

wille åkte på magsjuka igår, så idag har jag varit hemma med honom. men kring fyra far han till sin pappa. så då tänker jag passa på att sätta upp Willes fondvägg i huset, fondväggen i vardagsrummet åkte upp igår så. bara köket kvar sen, men måste vänta på de andra tapeterna till köket först.

upp och ner

nu är allting kaos, alltså med lägenheten och huset. hälften av våra saker är här och hälften i huset. nån lampa här och där, några kläder här och där. näe, men helt kaos är det inte riktigt. alla Williams saker är i huset, förutom hans kläder då och allt som hör till köket är också där. sen packar jag ner lite hit och dit i lådor, som ska dit i helgen och alla möbler åker också dit i helgen.. närmare bestämt fredagen! och just nu håller jag på att måla i tvättstugan, är inne på andra varvet, ett varv kvar bara + listerna. sen målar jag även fönstrerna i vardagsrummet, ett varv kvar på det ena och två varv kvar på det andra. och samtidigt jobbar jag, och wille ska skolas in på syskon avdelning. lovely? som tur är så sköter Williams pappa inskolningen, med tanke på att jag bara har ett "vick pass" på jobbet, så kan ej vara borta. stort tack till mr m alltså!

du är som en hel svensson, svensson

har hoppat in i myskläderna eller jaa inte bokstavligt talat hoppat in i
dem, men ni förstår vad jag menar! inatt sover mitt lilla hjärta hos
mormor och morfar, för att jag har öppning imorgon och mitt andra
hjärta är i norge! så jag blir helt ensammen, fast då får jag väl roa
mig med att se svensson, svensson och längta tills imorgon, då jag
ska myspysa med mitt lilla hjärta!

godnatt säger vi på skomakaregatan

Wille sa, mamma! såhär ska jag se ut och sen gjorde han denna sur minen.
Sötungen min!

mysiga onsdag

somnade med william nu på kvällskvisten, eller rättare sagt senast jag slängde ögat på klockan var den tjugo över sju. då hade precis william somnat, och sen somnade jag med och vaknade några timmar efteråt. har hunnit duscha och plocka undan lite här hemma och nu har jag helt ärligt gått och lagt mig igen! ska slå igång en film och hålla om mitt lilla hjärta extra mycket.
för övrigt så blev mitt stora hjärta ett år äldre idag, på tal om det så var utbudet av presenter till honom så dåligt, så jag klickade hem istället. kan dock inte visa vad än, eftersom att han är lite väl nyfiken och gärna kollar in bloggen bara för att få reda på vad. så imorgon ska jag knåpa ihop en tårt botten och på fredag efter jobbet får jag skynda mig och lägga ihop hela innan han kommer hem

ja och justia

jag har fått jobb, bara en viss period. men ändå, ett jobb!

hejdå

har länge tänkt på att sluta snusa och idag tog jag det verkliga steget
ordentligt, köpte onico och när den är slut, så är det slut! hoppas bara
på att jag klarar av det, men med tanke på att priset har stigit så kan
jag helt enkelt inte fortsätta. man kan köpa så mycket mer för de
pengarna!!

latsidan?

tapetseringen i lägenheten är så gott som klar, det är två våder i köket som ska upp och sen är det klart! Idag ska vi fara och kika på nya tapeter till huset, samt ringa ett samtal om en möbel i piteå. måste även göra klart mina skoluppgifter inför imorgon, så de på skolan inte tror att jag har legat på latsidan, när jag egentligen har jobbat och liksom skjutit fram skolarbeterna, jaa jag vet att man inte ska göra så. men det var skönt just då jag gjorde det, nu blev det dock lite stressigt!!

har även något spännande att berätta, men de gör jag inte förän allt är klart

du börjar det ta sig

idag storstädar vi! avforstnig av frysen sker, plockat bort julen, några gardiner har åkt ner, en hylla här och där, några hål är igen täppta, saker slängs och saker packas ner i kartonger, det tvättas och har slipat ner kanterna på tapeterna, så ikväll åker några nya upp! inom kort har vi ny bostad och det känns så otroligt bra!! det hela hänger på när någon tar över min, men i veckan kommer en dam och tittar på den. och om hon vill ha den, så vill hon flytta in direkt. och om inte hon vill ha den, så var det någon annan som var sugen på lägenheten! inte illa, inte illa alls!
för övrigt så saknar jag mina fina systrar! jätte mycket, önskar verkligen
att ni bodde närmare, helst grannar!!

fart och fläkt

ja, alltså uppdateringen här är inte alls den bästa!
har lite grann att stå i just nu och då prioriterar jag bort det oviktigaste.
med lite grann så är det flytt, jobb och kursen, samt matematiken.
först måste jag sätta upp tio nya våder i lägenheten, just för att jag varit så
smart och satt upp massa väggord med dubbelhäftande tejp, grejt! verkligen..
sen måste jag börja packa ner hela mitt liv i låder pö om pö och samtidigt
göra en uppgift i skolan och plugga matematik och samtidigt vara på jobbet.
fast samtidigt så trivs jag riktigt bra med fart och fläkt omkring mig, men lite
mindre skulle inte alls skada!


bjuder även på två tillgjorda bilder och en normal

RSS 2.0