Williams rum

För en liten stund sedan fixade jag och Lykke några saker i Willes rum. Bland annat hans namn kom upp på väggen ( ovanför det ska de upp en hylla, vilken vet jag dock inte ännu). Även en anslagstavla (som jag målat svart) och en magnet tavla breve, blev hur bra som helst! Börjar se mycket bättre ut därinne, men tar lite tid eftersom att jag funderar ett bra tag innan jag sätter upp något just för att jag vill att de ska bli bra! En expedit hylla har även fått komma in dit och vilken skillnad det blev på ordningen av leksakerna, så bra!!


Ny favorit


Bukett

Gogubben kom hem med en bukett rosor till mig i söndags.


Lite gröt ini magen

Ja, här hemma testar vi vad madam äter och inte äter. Lite smakportioner och så! Men en utav de dagarna hon fick gröt, var det precis som att det var super gott och hon ville bara ha mer och mer, vilket resulterade sig i spräng fyllda boobs för mamman eftersom att madam var mätt och belåten i flera timmar framöver! Hahah


Tur det

Gogubben åkte till arbetet igår natt och Wille hämtades av sin pappa från dagis igår, så nästa måndag kommer han hem igen... Tur Lykke är hemma och måste vara med mig!! Och tur att gogubben är ledig imorgon, så han kommer hem ikväll och åker tillbaka natten till torsdag.


fisher price

När Lykke börjar sitta och kan leka mer samt förstå lite bättre vad hon håller på med. Ja, då ska denna införskaffas. Fanns en likande på mitt förra arbete (fast en giraff) och som barnen älskade den, alltså tror jag även våran lilla tös kommer uppskatta den

En torsdags glass hos mormor skadar aldrig ;)


Byggare b... Lykke!

Knåpade ihop en till text idag, är nog lite besatt av dessa bokstäver. Behöver nog köpa en till, eller göra egna för alla a,i och k är slut, så det blir lite svårt att skriva barnens namn! Men det ska vi nog kunna fixa till. Hur som helst så hjälpte madam till att sätta ihop bokstäverna och denna banner hamnade ovanför våran säng, riktigt snyggt!


Sjuklingar

I måndags bröt Willes förkylning ut och han har varit lite hängig samt att febern och snoret hälsat på hos honom. Igår natt åkte Lykke dit... Inte lika lätt när hon är sjuk. Damen kan ju inte fräsa ut snoret alls, så en förkylning blir inte alls rolig! Väldigt lite sömn under natten, men håller tummarna på mer inatt. Och så får vi hoppas på att febern ger med sig nån gång. Wille har som tur var blivit frisk igen och strax kommer gogubben hem, skönt


Ögongodis och lill karamellen


Älsklingarnas avtryck på väggen

Gjorde fot och hand avtryck med barnen under helgen för att kunna ha de som tavlor. Samt lite svart färg på två ramar och sådärja, så nöjd!


Diamonds

Sådärja, äntligen har jag hittat de sjukt snygga bokstäverna. Beställde efter dem förra veckan och idag dök de upp på posten eller jaaja, på ica då! Hur som helst passade jag på att pyssla ihop den meningen jag tänkt ut (en utav min och gogubbens favoriter) och voila! Så snyggt!!


Finn ett fel ;p


Älskade William


Härliga sol

Idag har vi målat ett fönster och en tjock list i trappen samt städat och fixat lite pappers arbete så att säga. Sen blev det så klart en ute vistelse, älskar att solen tittar fram så mycket mer! ❤


Gladfis


Nämen vad har skett

Jo, Wille har ärft sin mors tunga. Lång och spetsig så in i.. Trevlig info va?


4 månader

I fyra underbara månader har Lykke funnits hos oss. Och hon gör framsteg med utvecklingen varje dag, senast har hon lärt sig sitta själv korta stunder!! På fredag ska vi på bvc för vägning och mätning, är lite nyfiken på hur mycket hon växt sen sist


Söndag ~ Måndag

Dags att stänga våra blå, William somnade för länge sedan och Lykke checkade ut för ungefär en halvtimme sedan. Klockan tre inatt börjar gogubben köra mot Norge för att arbeta och vid åtta ringer mitt och barnens alarm. Dagis står på Willes schema och för oss damer står promenad och städning på g eller snarare tvättning! Tur Lykke är duktig på att hjälpa till ;)


Stan en helt vanlig torsdag

Min far skulle på ett sjukhus besök angående sin höft, som han ska byta ut inom en snar framtid. Då passade jag och Lykke på att följa med, även mormorn var med så klart! Blev lite fika, mys på stan och shopping. Inte helt fel en torsdag! :)


Fina flickor

Förra veckan var vi till Sandra på lite film, fika och lek tajm. Nu är jag dock helt såld på saw filmerna, för vet ni.. Jag har faktiskt aldrig sett dem! Och är inte så sugen på att se dem själv, men jag får väl lura gogubben nästa vecka eller kanske Sandra?


Jag älskar er

Aldrig dumt med en godmorgon puss från brorsan!


"Mamma, jag gör sommar nu. Snön försvinner när jag gör så här!"


Lite färg kan göra stor skillnad


Min underbara lilla familj ❤


Min underbara

Saknar Wille så det gör ont. Det är pappa vecka denna veckan, därav mitt brustna hjärta. Tredje natten utav Wille nu, men bara en till efter denna och sedan får jag äntligen höra hans små fotsteg i trappen, strykningarna i håret vid läggdags, alla pussar och kramar, busen med syrran... Nä, ursh så jobbigt det är. Jag vänjer mig aldrig helt och hållet, men sen jag blev gravid med Lykke i magen skenade alla hormoner iväg och sen dess är det så j*vla jobbigt att vara utan lilla W! ❤


Idag har vi

Lämnat älsklings Wille på dagis, hälsat på Matilda och Melinda, samt tagit en prommis med dem + förbi dollar. Hämtat Kenta och gått på affärer, ätit hos mammsen, tagit en till prommis med Isabell, hälsat på fina Sandra och till sist hamnade vi här hemma igen. Lykke slocknade just och det tänkte även jag göra!


En surrkuse som sin mor ;)

Madam har funnit både sina fötter och sin röst under helgen. Så nu mera testar hon alla tonlägen som går, samtidigt som hon garanterat funderar på om det verkligen är hon som låter! William har varit så söt och skvallrat så fort hon skrikit till med mening och då har han berättat för mig vad och sagt åt henne. "mamma, vet du vad Lykke gjorde...Hon skrek", "Man får inte skrika!"


Love, love, love yoooou!

Åh vad jag saknar mina karlar!! Första natten utan William på väääääldigt länge och jag har redan världens hjärtesorg.. Men på fredag kommer han hem från sin pappa igen, längtar. Och även gogubben kommer hem då ❤


Mammas pojke!

Min fina "lilla" William som mer än gärna sitter en lång stund i min famn på morgonen, medans lillasyster ligger i gymmet eller på sitt täcke och tuggar på något roligt. Han är så sjukt mysig! Så mysig att jag lätt skulle kunna falla till sömns i hans lilla famn, för han kramar inte bara utan man får även höra fina, kärleksfulla ord samt att han goar en i håret. u n d e r b a r a b a r n !


Lykke och hennes fina, fina gudmor


pssst

Lykkes eksem eller vad det nu är/var har försvunnit helt och hållet. Har slutat smörja med kortison salvan och använder essex morgon och kväll, samt om jag märker att hon är lite torrare. Nu är hon så mjuk och len i huden, inga knottror eller stora torrfläkar, "sår" i alla vek m.m.  Och ett stort tack ska nollåttan Carina ha för alla tips!
 
 
Hoppas bara på att det inte återkommer igen och om det nu gör det, så hoppas jag på att det inte alls blir lika mycket som förra gången.
 
 
 

fyra års kollen med W.P igen

nu så, nu gick det bättre! William var inte tvärs över och gick faktiskt med på att göra alla de sakerna - hörseltestet som han inte riktigt förstod sig på fortfarande. Jag tog med en egen lapp (plåster med bilar på) som han fick ha över ögat när syn testet gjordes. Däremot kommer han få en remiss till Piteå för att göra ett ordentligt hörseltest, så då får vi se hur det ligger till med det.
 
 
William och hans pappa

joo men du så att...

 
Håller på att lägga in flera, flera, flera bilder på barnen och allt möjligt i ett album och sedan framkalla dem på fuji. Men jisses vilken tid det tar att lägga upp dem på fuji, 750st i detta album + säkert 400 till sen! Och jag som har så dåligt tålamod när det gäller sådant, suck!

Ja och så

Fick vi tillbaka volvon i torsdags! Ren lycka från min sida och gogubben saknar nog audin en aning. Det är så mycket större bagage i denna än i hyr bilen, nu är det bara att skjuta in vagnen utan att behöva trixa och fixa, en bob, pulka och massa väskor ryms även. Perfa!


Ooops!

Ja, jag råkade bara köpa ett par likadana byxor som mormorn kom med härom dagen, fast i grått. Klart lilla ska ha det, haha!


Och ikväll ska jag roa mig med detta

Nej, nej, nej och åter nej. Vi ska verkligen inte flytta! Däremot ska jag leta igenom dessa fyra lådor efter större kläder till Lykke. Som ni förstår så är alltså dessa proppfulla med kläder sen Willes bebis tid!


"Mamma, är du askungen? Du är fin som hon"

Sa mitt lill hjärta igår innan läggdags. Nämen tackar!! Oj, vilken charmör han är


Naaamnamm

Japp, då har Lykke även fått testa äta morots puré och de ni, det var kalas gott! Hela smakportionen gick ner. Ja men då så, då vet vi att morot är en höjdare när hon väl ska till att börja äta på riktigt


Andra har shoppat till Lykke


RSS 2.0