Skjutsa storebror


Till gogubben

Köpte en liten present till gogubben, ett armband med barnens namn på och ett kort där det stod " tack för att du är världens bästa pappa och bonuspappa! Vi älskar dig ❤ från William och Lykke"


Det uppskattades verkligen från herrns sida


Klart man måste sova med lillasyster ❤


Han fick även en nalle av doktorn


Operationen

Det hela gick bra. Vi fick komma in till ett rum och byta kläder direkt, vi var nämligen först där kl 7.05. Sedan träffade vi narkosläkaren och fick Wille väga sig. Vi fick vänta en stund, och sedan byta till uppvakts rum, William fick tre olika mediciner och blev lite sömnig, efter en stund kom doktorn och hämtade oss. William fick hoppa upp på operations britsen/ sängen, de skulle sätta fast en liten slang på hans hand med öppning och stängning (vet inte vad de heter) under tiden avledde några andra hans uppmärksamhet med att välja en tatuering och sätta fast den på andra armen, han fick en nalle och de började ge honom en genomskinlig vätska i handgrejen, William hoppade ner i min famn, kramade mig (medans de gav honom en vit vätska i handen) William sa "jag vill vara med min mamma", kramade mig, gav mig en puss och sa att han älskade mig och bara en sekund efter det säckade han ihop. Han las upp på britsen och jag fick följa med en sköterska ut.



Gick och bytte kläder, lämnade mitt telefon nummer. Sedan for jag till Lykke och min mor. Hann dricka en halv kopp kaffe, sedan ringde de och sa att han var klar.

Halv sprang/ gick dit och fick genast komma in i uppvaknings rummet, där min lilla, lilla kille låg och sov djupt. Satt vid hans sida i ungefär 1,5 h och strök honom på handen och i håret. Sedan vaknade han, väldigt groggy och han blev så glad när han såg mig. Pussar och kramar, han fick en piggelin, och kanske efter en halv timme ville han gå. Men han kunde inte. Så jag bar honom, vi fick ändå gå till ett annat rum där han fick en festis och en skink macka, dock ville han inte alls äta. Men fick i honom halva festisen och halva mackan, samt att jag hade med mig en cola till honom som han tog några klunkar av.


Sen blev han ledsen och ville inte alls vara kvar där, han ville gå ner och köpa kaninen (lovade honom igår att han skulle få en) samt att han saknade mormor och Lykke. Gick ut och letade efter doktorn, sen in igen och klä på honom sina vanliga kläder. Doktorn kom och berättade hur allting gått och vad man ska tänka på efteråt, samt att han blir kallad om tre månader på nytt hörseltest. Sedan fick vi gå, ner till mormor och Lykke, in på den lilla kiosken och köpa kaninen.


Vi gick till bilen, packade ihop allt, förbi storheden (Wille somnade i bilen) så jag tvär sprang in på hm bara, sen raka vägen hem. William sov nästan hela vägen hem och efter det har han varit lite spak, men ändå sig själv.

Han är så himla duktig min älskade pojk ❤


Lykke och hennes gudmor

Tänk så fin gudmor "lilla" Lykke har ❤


Man tackar

Fick mer sömn inatt, tack älskade ungar! Nu på förmiddagen har jag passat på att packa ihop det sista i resväskan och gjort några matbackar till gogubben. Städade undan lite och bar ut alla sopor, inte så sugen på att det ska lukta apa när vi kommer hem.

Just nu sover madam och jag tänkte se klart "torka inga tårar utan handskar"


Fullrulle med gåvagnen


Halv jobbig dag

Sov som en kratta inatt eftersom att Lykke bestämde sig för att gråta och skrika mer än halva natten! Tur att det inte kommer pågå hela livet.

Men det jobbigaste idag har varit att jag har tänkt på mat hela dagen, var sugen på precis allt, men jag höll mig till mitt vatten och påsarna.

Hoppas på mer sömn inatt, så man inte behöver utstå en sån frestelse dag igen!


Det närmar sig

På onsdag ska Wille operera sig. Han hör dåligt, så de ska sätta in rör i öronen för att kunna dränera ut vätskan han har bakom trumman. Så på tisdag åker jag, barnen och min kära mamma till Luleå, för lite shopping och sånt, samt sova på patienthotellet eftersom att Williams op tid var så tidigt på onsdags morgonen. Är nämligen inte så sugen på att dra upp barnen från sängen halv fem..


Dock får jag lite ont i hjärtat när jag tänker på själva operationen, för han ska sövas. Och jag har blivit så blödig av mig, så jag kommer säkert stört grina när han somnat och jag går därifrån.

Fast det är inget farligt och han kommer vara precis som vanligt efteråt, förutom att han förmodligen börjar höra bättre allt eftersom och att han säkert kommer vara lite mer trött från narkosen. Men ändå, han är ju min lilla, lilla pojk ❤


180's

Vi har en 180s säng, men ändå tar barnen upp hela sängen! Hahah! Tur de är otroligt mysiga att sova brevid och att jag är så frusen utav mig, för båda är som två kaminer


Pippi på fåglar

Ja jo, alltså jag har helt och hållet kärat ner mig i fåglar och ugglor. Har fåglar på kuddarna i soffan, tre set med sängkläder med fåglar och ugglor på, en lampa med fåglar, salt och peppar kar som är fåglar och mer blir det allt eftersom..

Iaf så har vi inte satt upp någon fondtapet i Lykkes rum ännu, just för att jag inte kunnat bestämma mig om det skulle vara gulligt eller tufft, iaf så bestämde jag mig för lite mer gulligt men modernt. Denna tapeten har jag fastnat för och tror vi kommer köra på den!


Mer minus

- 7kg stod vågen på i morse, det gjorde min dag! Tills telefonen började krångla, suck!! Men den ska vi nog kunna få ordning på..


På onsdag har jag kört två veckor på Cambridge och än så länge går det bra! Har även varit och bytt några påsar som smakade blää, samt köpt en vecka till. Mitt mål är att gå ner 10kg och hur många veckor jag måste köra kvittar. Är dock medveten om att brukar gå upp ungefär 2kg när man börjar äta igen. Så har börjar fundera på att ta bort de kilona också, så jag hamnar på den siffran på vågen som jag tänkt mig.



Wille han kan

William malde ner lingon åt mormor och morfar, så de kunde göra lingon sylt. Och idag har vi gjort svartvinbärs gelé, lovely!


Plockning

Idag har vi plockat svartvinbär som ska få äran att bli svartvinbärs gelé! Lykke hjälpte till och var riktigt fokuserad på det hon gjorde. Wille plockade endast de stora och åt upp dem lika fort, haha!


Världens finaste William


Kaxs

William hade en overall från kaxs förra kollektion och jag fastnade för den! Så när jag upptäckte att William växt ur sin, då började jag leta desperat efter en ny. Tacka vet jag tradera och köp/sälj! Så Williams fann jag i Skellefteås köp och sälj sida, medans Lykkes kommer från tradera. Båda passar som smäck, yey!


Evigt tjat

På mig med det hära vikt snacket! Men jag är faktiskt stolt, för i morse mina damer och herrar visade vågen -4!! Yey, "bara" 6kg kvar då!


Från i fredags


Minus

- tre kilo sen i onsdags stod vågen på i morse. Skönt att det händer något första veckan så man har kvar motivationen att fortsätta! Fast Cambridge smakar inte så himla dåligt iaf och saknar inte att få tugga på någonting ännu. Just nu är favoriterna grönsakssoppan, vanilj och kakao-mint. I soppan her jag cayenepeppar och vitpeppar. Samt de andra her jag is i direkt så är det godare!


högt och tydligt

Sa Lykke "mamma" idag! Snacka om stolt man blev!
 
 

Bagarstugan

Under förmiddagen var vi till abbor där min fina mamma och hennes väninna Lena höll till. Där fick Wille sig en go pizza, som han stod och bevakade noga under gräddningen. Han fick även testa på att göra en egen mjukkaka, gullungen!


Lykke fick smaka mjukkaka med smör och ost på, gu va hon smackade på och som tack städade hon! Eller ja, hon drog upp allt mjöl från golvet på sina strumpbyxor, hahah


Sen under eftermiddagen har gogubben och scherman lagat bilen, så nu måste felmeddelandet raderas och så får vi hoppas på att det var de felet!! Under tiden var jag och barnen på promenad, skönt!

 

 


Update

Det går bra med Cambridge, tror jag hamnat i ketosen nu. Eftersom att jag inte känner samma hunger längre och känner mig piggare än vad jag gjort på väldigt länge!

Även på vågen har det visat sig och mätningen kommer jag inte göra förän på onsdag.

Trevlig helg!


Bvc

Vi var på bvc för 8 månaders kollen under förmiddagen. Vågen stannade på 10020g och madam är nu 72,5cm! Här växer vi så det knakar!

Rutinkollades om hon skelade eller så, vilket hon inte gör. Och Lykke stylade med att visa att hon kan ställa sig upp både utan stöd och med, samt stå helt själv en stund. Duktig tjeja!

Nästa besök sker i oktober, då är det 10 mån kollen... Min lilla, lilla bebis, som lovat att alltid vara liten.. är inte det längre!

Även två bissingar har ploppat upp, även en där uppe är på g och gissar på att två till längst in i munnen också är påväg, eftersom att hon biter som en tok där.




Familje fotografering

Var och hämtade bildern från fotograferingen idag. Oj, så nöjda vi är! Älskar att Wille ligger och pillar på får skinnet och att Lykke ler så man blir alldeles varm inombords.



På själva familjefotot, så är det urgulligt att Lykke vinkar och att Wille hänger sådär tufft på våra axlar, samt att gogubben ser så himla bra ut! Mig själv, skulle jag helst vilja plocka bort därifrån, meeeen det bjuder jag på eftersom att mina fina såg så himla bra ut! ❤


Syskonen persson


Då kör vi

Imorgon börjar jag på ren kur på Cambridge. Det enda jag oroar mig för är socker darret jag kommer ha under de dagarna tills jag når ketosen. Kraftigt socker beroende här!!


Skrivit upp vad jag väger och vilka mått jag har i en trevlig liten bok, som jag helst skulle vilja snöra i soporna för att slippa se siffrorna. Men samtidigt så känns det inte som att min målvikt är så jäkla långt bort.


Godnatt mina skatter


Hopphopp

Mina grabbar, bara mina


Cambridge

Imorgon har jag möte angående att börja på Cambridge, kommer börja med det på onsdag och köra ren kur. För nu jävlar vill jag få på mig mina vanliga kläder, suck! Hoppas på att jag klarar av det och att de ger resultat, för jag är så less på att vantrivas i min egen kropp.


Sen är det faktiskt jätte gulligt att många säger "men nä inte behöver du det, du är så fin, men vadå inte är så så stor!" Som sagt det är jätte gulligt av er. Men jag trivs inte, JAG vill komma ner till mina vanliga siffror på vågen, komma i mina vanliga kläder (inte gå och gömma mig i stora kläder) och framförallt så vill jag orka mer...


Hålla hand med storebror

Tror minsann Lykke saknat sin fina storebror, när han varit hos sin pappa i helgen. För så här somnade hon igår kvälls. Underbara barn!! ❤❤


Tok saknar gogubben

Redan! Jisses och han som for vid fem idag. Har blivit bortskämd med att ha honom i min närhet varje dag i fyra veckor och nu var semestern slut, så på fredag kommer han hem igen ❤


Första ordet blev "hejdå"

Och efter det kom "titta" och ikväll sa madam "bada". Haaaalllå när ska du säga mamma?? Hahah! Men nog är hon allt bra gullig när hon sitter i badkaret och plaskar som bara den och samtidigt säger bada, bada, bada! Eller när hon vinkar och säger hejdå, fast iofs så är hon ur gullig vad hon än gör, lill bebisen (ja, hon är min lilla bebis och det kommer hon aldrig sluta vara, haha)


Piteå havsbad

Både William och Lykke älskade att bada i havet, men William var mest tokig i det. Lill killen ville ner till havet så fort han vaknade och blev lika besviken varje gång vi skulle gå därifrån! Älskade, älskade gopojk ❤


Blev en liten oplanerad blogg paus

Men här hemma rullar allt på, Lykke bara växer och växer storlek 80/86 har madam på sina kläder nu... Redan...!


Wille är fortfarande så fin mot sin syster och håller full koll på henne, gopojken! "Du får inte göra så, Lykke", "mamma, nu är Lykke där, hon får inte göra så"

Istället passar hon på att göra "hyss" när brorsan har gått och lagt sig!



Vi har även varit på husvagns semester både i Piteå, Arjeplog och byske. Och innan det hann vi även renovera husvagnen som hade fått sig en rejäl fuktskada i framvagnen, men det löste vi genom att ta bort allt som var fuktigt, sätta fast nya väggar och sedan göra en fast säng som stabiliserar upp det hela, sen på med massa färg på sängen och väggarna. Blev så bra! Vi bytte även lampa ovanför spegeln och satte in spotts ovanför skåpen i framvagnen, super bra! Vilken tur att vi hann göra allt inför vår underbara vecka i Piteå. Nästa sommar blir det två veckor där, längtar redan!


RSS 2.0