Glömde visa

Lilleman hjälpte faktiskt till att göra sina pompoms. Allt blir så mycket mer betydelsefullt, när han vill göra sådana saker själv! Go pojken





Pompoms

Pysslade ihop dessa och satte upp i barnens rum! Så snyggt






Älskade pojk

Wille kom hem med denna, en liten gris, en tomte och en stjärna som man kan ha ljus i (inte med på bild) som han gjort på dagis. Kan man bli mer stolt över honom, han är så duktig!! 



Inte helt kry

Vi fick ställa in hennes tid på bvc idag, då lilla damen är sjuk. Mer åt förkyld hållet som tur är. Snorig och febrig, så inga 1års sprutor för henne förän i mitten på januari. 




Lykke 1år

Tänka sig, nu är våran lilla Lykke 1år! Men vilket år det varit och snart är det storebrors tur att fylla år!! Då blir han 5år, man märker verkligen inte hur fort tiden går förän man har barn! 


På onsdag är det dags för hennes 1års koll på bvc + vaccination 

11.16 kom hon, med dunder och brak hemma i sängen. Frisk och kry var hon också! Underbara lilla dam ❤️ 





Så mycket kärlek!

Världens finaste och goaste ungar! Tänk att jag skulle få så underbara barn ❤️ Lycka!!





Baka, baka

Snörde ihop några tårtbottnar igår, inför imorgon. Min lilla dam fyller nämligen 1år då! 💕



Lucia

Denna snyggingen gick på sitt första luciatåg i kyrkan igår. Fina Sandra och Erika följde också med. Mycket trevligt och mysigt! 


William var så duktig och satt tyst å stilla. När allt var över så ville han gå och krama lucian, men när det väl var dags så vågade han inte. Det var nämligen för många i rummet, hahah! Sötungen ❤️














Tomtenissen

Lilleman lussade på dagis idag, sötaste lilla nissen! Han sjöng så fint (förra lucian sprang han mest bara omkring och sjöng inte alls) så det var extra kul för oss att få se honom idag! Lykke diggade deras sång och drog några dansmoves. 


När vi kom hem var lilleman på sitt mys humör, så vi bäddade ner oss i sovan och såg på Emil i Lönneberga. Han är världens mysigaste pojk och så himla omtänksam ❤️ Fina fina wp




Julgranen fick komma fram


Och Lykke går å hämtar en kula eller två, medans William så snällt går och hänger tillbaka! Gullungarna ❤️

Julkort

Knåpade ihop julkort på barnen förra veckan. Båda barnen drog dock av sig tomteluvorna direkt, hahah! 


Klart man måste sova med lastbilen ❤️




Ledsen tomte


Denna lilla fröken har inte haft det allt för lätt nu ikväll. Vi har bytt välling till 1års vällingen, just för att då äter hon förhoppningsvis bara när hon lägger sig och kanske ett mål under natten. Innan åt hon 8mån vällingen och då åt hon innan hon la sig och en gång mitt i natten, fast på sistone har hon börjat äta kvällsmålet + tre gånger under natten. Alltså behöver hon mer, men tyvärr så har hon rätt så känslig mage och den gillar verkligen inte förändringar. Så hon har haft kämpigt med att gör nr 2, gav henne laktulos innan läggdags så hoppas på ett litet bajs kalas under natten eller morgonen! 


Mina små tomtar

Dagen bjöd på julmarknad/skyltsöndag med Sandra, Tommy, Simon och Pavel. Ja och våra små tomtar också så klart! William träffade tomten och fick en julklapp av honom, spännande! Tomten fick dock ingen kram, för det vågade lilleman inte, sötungen! 


Blev bjudna på gomiddag av mina föräldrar och sen tvär handla, samt hem och packa ihop det vi ska ha med oss till imorgon. Då ska vi nämligen till sunderbyn på hörselkontroll för William. Hoppas på att han hör bättre, det tror jag iaf











RSS 2.0