Finaste William, så mjuk och go


Va gör du min lilla bebis?!

Du som lovade att du aldrig skulle bli stor, haha! Madam lär sig mycket nu och fort går det minsann


lång leverans tid.. Suck

Vi beställde en ny säng för snart tre veckor sedan och nu levererades den. Hade räknat med att den skulle komma i mitten på förra veckan men ikket, så typiskt! Nu när gogubben är på jobbet och pappsen är ny opererad. Löste det genom att bära in allt i garaget och sen väntar jag på att gogubben kommer hem på fre eller lör


Igår kom gogubben hem med två buketter rosor samt ett kort med text i som gjorde mig knäsvag. Tänk att jag hittade en sån karl som uppskattar mig precis som jag är! Kärlek till honom!


Hon kröp!!

Japp, hon kröp! Sådär på alla fyra, tre "steg" och sedan kastade hon sig efter leksaken hon ville få tag på. Sedan gjorde hon det två ggr till och nu ikväll kröp hon längre.


"Foooooontäääänen mamma!"

Lilleman är helt galen i fontäner, hahah


Piteå

Var och lämnade min kära pappa på sjukhuset i Piteå under dagen. Imorgon får han en ny höft, skönt för honom som knappt kan gå efter lite ansträngning under dagen. Passade även på att köpa lite nytt till mig och barnen, hm levererar som vanligt ;)


Swiiiisch och så var hon 6 månader

Ja här springer bara månaderna iväg, igår blev vår älskade Lykke 6 månader. Tänka sig, det är ETT HALV ÅR sedan madam kom till världen med en himla fart och sedan dess har hon tagit våra hjärtan med storm!!


Bvc 6 månaders kollen

Madam hade ökat okej i vikt med tanke på att hon är så pass aktiv nu! 9430g stannade vågen på, vid fem mån kollen vägde hon 9110g. På längden hade hon ökat från 69cm till 71,5cm. Doktorn tittade lite här och var, testade höfterna och lyssnade på både lungorna och hjärtat, därefter konstaterade han att hon är helt normal. Frågade även om det hära gröt kaoset vi haft de senaste dagarna (förklarar i ett annat inlägg). Doktorn missförstod mig iaf helt och hållet (språket var inte så bra) tur att den nya fina bvc sköterskan förstod vad jag menade och gav oss lite tips och råd. Skönt!


En pn med morfar

Lykke tog sig en eftermiddags lur med sin morfar idag, skönt!


"Vadå mamma, jag drar inte.. Fixar bara till lite!"


Gissa vem som är busigast!


När fasiken blev han så här stor?

Lilleman har ju blivit stor.. Han är ofta med vänner och leker helst ute med dem själv! Han vet mycket väl om att han måste hålla sig på våran tomt och att de är okej att vara på grannens också, längre än så släpper jag inte honom ännu


Det finaste halsbandet man kan bära, är sina barns armar runt sin hals


Cirkus

I söndags var lilleman på cirkus med sin mormor och morfar i Piteå. Jag uppdaterades med fina bilder och när han kom hem igen berättade han allt flera gånger om, så underbart! Att rida på kamelerna var det bästa enligt honom, men att få se riktiga elefanter låg bara just efteråt. Fina, fina William


Dessa fick madam också


Klart man ska ha lite roliga leksaker


Alltid vid min sida, älskade lilla Wille


Mäster fotografen med engångs kameran

Köpte en engångs kamera till Wille här om dagen, han har nu klickat upp alla bilder på både det ena och det andra. Så imorgon ska jag ta och skicka in filmrullen till fuji för framkallning. Sen om några dagar kommer korten i brevlådan och vissa får hamna på hans anslagstavlor i rummet medans andra får åka in i ett album! Han var så glad över att få ta korten, kan tänka mig att han blir överlycklig när han får reda på att det är HAN som tagit alla korten som kommer i brevlådan!


Jahapp!

Ni vet.. jag skrev ju att Lykke satte sig upp själv för någon dag sedan, dock var hon som sagt ganska vinglig på just sittandet. Meeeen dagen där på, ja då kan hon helt plötsligt det också! Lite lagomt paff mamma blev det minsann


Syskonkärlek

Att ha en storebror är lycka för Lykke och att ha en lillasyster är lycka för Wille. Det är så underbart att se dem tillsammans, mina små!


Nagelbitarnas mästare

Har slutat bita på naglarna! Jag som alltid biter på naglarna har nu inte bitit på säkert fyra, fem veckor! Jisses alltså!


RSS 2.0