Amen okej då!

Gogubben räddade upp dagen med att ge mig någonting som jag verkligen ville ha! En systemkamera, en eos 1100d! Iofs har allt som jag fått, varit någonting som jag önskar mig! 

Mina föräldrar gav mig en multi skrivare för ett bra tag sedan, men som för tidig födelsedagspresent. Samt att de gav mig ett shampoo och balsam idag. Utav sandra fick jag en eyeliner (min har tagit slut) och ögonskuggor, super bra! Mina svärföräldrar, samt Danne och jennifer gav mig en jacka i onsdags även den som för tidig present.

Ni ser, bara bra presenter!Och så måste vi tillägga att fina Sandra klarade körkortet idag! Stort, stort grattis till henne ❤️

Hoppar över

Ett år! Så om någon frågar, så fyller jag 21år idag. Inte 22år, nepp.. 21 låter mycket bättre!Tokunge

Lykke sover alltid med ena benet utanför vagnen. Samma gäller när hon sitter i barnmatstolen, en fot utanför. Gullungen!!
Yeeeeey

En dag förra helgen var gogubben tvungen åka till Norge, så då passade jag, William, Lykke och våran fina Sandra på att fara och åka pulka!

Att man hinner glömma hur kul det är över en sommar! William var överlycklig att jag åkte med honom, brukar alltid vara gogubben som åker annars. Även sandra tog sig ett åk och Lykke satt så snällt i vagnen. 


Tyvärr stack det upp små kvistar och buskar här och var. men hoppas på att det kommer ännu mer snö inom kort, så det är fritt fram att åka!


Vi gick även förbi lågstadiet där det finns en "spindelnäts gunga". Lykke gillade det inte, men jag och William som vi skrattade! Älskar vinter säsongen, finns så mycket att göra med barnen och nu när jag inte är gravid och otymplig, så kan äntligen även jag göra allt med dem båda!
Sandra och William på fotot


Tjuvstartade

Letade reda på lådorna med julpynt i veckan och råkade tjuvstarta lite. Denna merry xmas pysslade jag ihop och snörde upp, har en djup förälskelse i dessa bokstäver! 

Hängde därefter upp nå stora julgrans kulor i fönstret och sen gick det bara av farten, så både tomtar, stjärnor och gardiner fick komma fram. 

Passade på och fålla upp Willes julgardiner nu ikväll, samt de nya gardinerna i köket. Blev kanon!


Men julgranen, den får snällt ligga ner packad ett tag till. För bus Lykke sitter väl i toppen av den annars. Hahah!
Min fina
Imorgon kommer gogubben hem och sen är han ledig tills den 7e jan! Som jag längst efter den dagen. Äntligen kan jag pussa på honom varje dag, vare sig han vill eller inte! ❤️ Min fina gogubbeJa och just det, imorgon fyller jag år också. Gammal på allvar nu mer, hela 22 år.. Jisses!!

Tack så mycket Telia

Utan internet och kanaler tills på torsdag, eftersom att vårat bredband bestämde sig för att lägga av. Har dock ringt och klagat i två månaders tid att internet gått otroligt segt och det har tagit säkert två min innan man tar sig in på blocket ens. Gick snabbare att surfa på 3G:t. Men de skulle promt inte skicka något bytt bredband. 


Till slut fick gogubben nog och ringde dit i fredags, lagomt irriterad var han också. Och nog fick han en ny hemskickat minsann. Men i hans namn, så jag kan inte hämta ut den när den kommer heller. Suck (jag är inte bitter, neeejdå) Vit och rosa

Ja och så hade Lykke ingen möbel i sitt rum som man kan förvara leksaker i och på. Så det fixade jag istället, med min fars hjälp. Han sågade och skruvade ihop dem, medans jag slipade och målade. Vit och rosa som ni ser, nöjd över resultatet iaf och Lykke gick direkt till lådan och satte sig i den, som hon gör med alla lådor. Hahaha! 
En liten hylla ska dit också, men det får bli senare när gogubben kommer hem med mer virke på torsdag. Även lilleman ska få en likadan hylla i sitt rum, fast i andra färger

Gunggungen klar

Så här blev slut resultatet. Vitt, svart och rosa! Passar som smäck in i Lykkes rum
Gung, gung

Mina föräldrar har en gungstol i deras data rum/kontor. Så fort fort vi kommer dit, trippar hon iväg in dit och ställer sig vid gungstolen, gungar den lite lätt och säger "gung,gung.. gung, gung". Även på afärg och tapet gör hon så, de har nämligen en där också, fast i barn modell. Så jag har letat på internet efter lite billigare små gungstolar, men så nämde jag det till min svärmor och så berättar hon att hon har en på vinden, som till och med hon haft när hon var liten. Dock var den i två bitar och behövde ett nytt stag emellan medarna, men det fixades lätt. Nu är den stabil och hel, så nu håller jag på att måla den. Ett varv kvar, samt en liten dekal och lite färg på det också.
 
 
Kommer bli så fint och Lykke har redan varit och pillat på den flera gånger. Gullungen, hon älskar verkligen att gunga!
 
 
 

Boo, boo

William är hos sin pappa och har varit där sen i tisdags, men imorgon kommer han hem igen!! Längtar


Iaf så har jag och Lykke fått lite egentid, dock saknar vi båda lilleman. Lykke går om kring och ropar på honom "boo, boo" (brorsan, brorsan). Vi har byggt lådor till hennes rum, börjat måla hennes lilla gungstol, haft besök av Lykkes kompis Melinda och hennes mamma Matilda, tagit promenader, busat lite ute och ikväll ska vi (läs jag) måla lådorna också. 

Kort

Till gogubben gjorde jag ett seriöst kort med kärleksfull dikt, samt ett foto med en 6h gammal Lykke som hålls av sin pappa för andra gången ❤️Min far däremot, till honom gjorde jag ett roligare kort. Kavaj, skjorta och slips på framsidan och inuti en tjock gubbe med kom ihåg lapp vart man bor. Hahah! 

Farsdag imorgon

Inför imorgon har jag bakat tårta från grunden till min kära pappa och min gogubbe! Första farsdagen för gogubben! 


Tårtan står i kylen och gottar sig inför imorgon. Så fort Lykke somnat om igen, då tänkte jag bege mig ner och gör två kort till herrarna!

Lykkes rum

Pysslade ihop fler vimplar här om dagen, samt ABC som hamnade på väggen! Blev riktigt bra faktiskt 
Bästa låten.. just nu
Lilleman i magen

William har inte bara en speciell månad, han har två. Ena är februari, den 20e för att vara noggrann, andra är den här månaden. Just för att den 5e november 2008 fick jag veta att ett liv växte i min mage, samma dag fick vi (jag och Williams pappa) se honom för första gången. Chocken var stor, men lyckan var ännu större! Älskade, älskade lilla William om du visste hur mycket du gjort för mig och vad du gör för mig. Du är verkligen min klippa! Till att gå från att ha varit en oansvarsfull tonåring, till att bli en ansvarsfull mamma var ett stort kliv. Men jag klarade det galant, med hans hjälp, min lilla William ❤️ Tänk att det är snart 5år sedan jag fick se dig för första gången, 5ÅR SEDAN! Hjälp va tiden går fort
 
Du, din syster och vår Mattias är allt för mig. Ni gör mig hel!


Lördagens outfitRSS 2.0