Testat göra gogubbens sminkning, men på mig själv

Dock hade jag inte det vita pudret som ska vara på den vita ansiktsfärgen för att liksom sätta den, så det blir lättare att måla med det svarta. Men det har jag på lördag, så tror det kommer bli kanon! 

Plus att han ska ha nacke, hals samt lite färg som går upp i håret!




guuu f*tbannat!!

Har i många år haft problem med nageltrång på ena foten (just för att jag klipper mina naglar runt, jaaajaaajaa jag vet att man ska klippa rakt och sedan fila) iaf så har jag kunnat kontrollera det själv och kunna fila bort det som gjort ont. Men denna gången var det kört, försökte helhjärtat och satt i vattenbad med foten, filade, satt till och med och försökte få upp den med nål och sax. Men utan resultat, det enda som hände var att jag kände mig lite yr. Så bestämde mig för att ringa sjukan, fick en tid idag. Tack och bock! Fick träffa en herr Mohammed, som var rätt så lik Roger i sättet (precis så som jag anser att en läkare ska vara) rak på sak alltså! Han ställe några frågor och bedövade tån, hämtade en sköterska och började klippa, dra, klippa och dra lite till. Sådärja och så var det borta! Tack tack tack! 


Bedövningen har dock släppt nu och det känns att de har varit där och pillat så att säga. Hoppas det gör mindre ont på lördag! För då ska denna mamman ut på galej efter ett uppehåll på alkoholproblem på ungefär 2år, så då kör vi hela biten med klackiskor, gör det ont då får det fasiken göra det också. Haha! 


Älskar halloween fester, få klä ut sig och sminka andra, kul! Gogubben ska få sig en omgång med färg i ansiktet, kommer bli riktig bra! 





Pyjamasparty på dagge!

Lilleman hade som ni ser pyjamasparty på dagis idag. Han var så klart över lycklig när han insåg att han skulle få fara dit i pyjamas, gullungen!


Byta kläder inför natten slapp han också  göra. Hahah!




Att en färgglad gardin kan göra en så glad

Mammsen var till ikea förra lördagen, då passade jag på att beställa några saker. Visserligen var det bara låd/skåp spärrar och fyra olika tyger jag "la som beställning". Tyvärr fanns bara ETT utav tygerna, men vad gör det när man sytt klart gardinen och hängt upp! Love it!




Allt kom på en dag!

Jag älskar snö, det gör jag! Men att skotta är ingen hit!! I morse skottade jag vid "gången" och dörren, just för att jag trodde att traktorn skulle komma, nu på eftermiddagen skottade jag hela gården. Pjuuuh! Men nu är det gjort iaf!




Tandläkarn och Wille dejtar inte mer, yes!

William hade en tid på folktandvården idag, bra resultat där! Han har tidigare haft problem med hål och därför träffat tandläkarn var tredje månad eller två, men nu är de borta och de ska inte ses förän om sex månader, och då förhoppningsvis bara för att putsa (borsta). Just för att hålla kontakten med dem. Han har nämligen haft lite problem med endel tandläkare och fått halv panik samt vägrat öppna munnen. Men nu, ja nu har vi hittat rätt och vi kommer ALDRIG byta tandläkare!





Behålla eller riva bort?

Pimpade vårat vardagsrums bord för någon dag sedan, men kan inte bestämma mig för om jag ska behålla det eller ej? 




Finaste frukost sällskapet




Busar

De här två är experter att få en måltid att bli hur kul som helst! Mina fina ❤️


Imorgon kommer äntligen lilleman hem igen (pappahelg) och som vi ska pussas och mysa. Mina tre älsklingar och jag ❤️




Hello

Nya pjux blev det efter lite velande och fundering. Stod och valde mellan dessa och ett par andra as snygga skor, dock var de sist nämnda inte fodrade, så det fick bli de fodrade i slutändan! Så nu slipper jag frysa om fossingarna mer.




Ut på skojakt!

Om en stund ska vi ut på jakt efter varmare skor till mig





Bvc

På 10 mån kollen igår var hon 76,5cm och vikten stannade på 10510g. Hon fick beröm för sin utveckling och en tandborste samt broschyrer från tandläkarn, vi har redan tandborstar till henne men det gör ju ingenting med en till. Vi borstar hennes bissingar morgon och kväll, det har vi gjort sen hon fick sin andra tand.


Nästa gång är det 12mån kollen i december. Men hjälp, vart tog min lilla bebis vägen?!




Sådärja

Och så var Williams tavla klar, riktigt nöjd faktiskt! Det är han också för den delen "åh mamma, ska jag få ha den i mitt rum, tack älskling" sa han när han såg mig gå in med den i hans rum, gullungen 





ABC




Håller på med en stor tavla med alfabetet på, samt med olika motiv som ska göra det lättare att komma ihåg vilken bokstav det är. Denna ska få hänga i Willes rum, brevid hans säng

Inget spill

Inhandlade nya vantar och en burk till vällingen som man själv kan välja vad det ska stå på den. Det är nämligen "griffeltavla" på. Perfekt! Så nu hoppas jag på att det inte blir lika mycket spill med vällingen om nätterna






10 månader

I tio månader har denna lilla dam funnits i våra liv (utanför magen så klart! Underbara lilla Lykke ❤️


 

På fredag är det dags för tio mån kollen, spännande hur hon har ökat i vikt och längd nu. Speciellt nu när hon aldrig är still längre och går omkring på små bena!


Min prins

William, den lilla pojken kan verkligen både charma en och göra en galen (bokstavligt talat). Men vad han än gör, så älskar jag ändå honom bara mer och mer. Just i denna stund känns det som att mitt hjärta ska spricka av all kärlek och lycka, fy vad jag älskar honom!! Han är så himla go, flera pussar och kramar varje dag. Något som verkligen värmer är när han tittar mig rakt i ögonen med sina klarblåa ögon och säger, "mamma, jag älskar dig mest av allt i hela världen". 





Jag tänker ofta på allt han gjort för mig, för ja! Faktiskt har han gjort mig till den jag är idag. Min lilla kille kom in i mitt liv just den punkten i livet som man förändrar sig som mest och jag blev till det bättre. Jag är otroligt lyckligt lottad som har två underbara barn och en fantastisk sambo!

Hello dear (passat tfsi highline- 06)

Som vi har spanat både hos olika bilfirmor, samt blocket. Och i onsdags kom denna skönhet ut på blocket här i Arvidsjaur och under torsdag var vi och test körde den. På fredagen var den vår och gissa om vi är nöjda!! 


Nu glider denna mamman runt med stil!






Morgon syssla

I princip varje morgon river Wille lillasysters torn och varje gång ångrar han sig och bygger upp det igen. Det bästa är att han lär sig räkna ännu bättre. Nog för att han kan! Men han blandar ofta ihop 6an och 9an, som till och med jag gjorde när jag var liten.




Busfrö

Madam hittade storebrors glitterpennor, hel nöjd som ni ser! När jag skulle ta av henne dem, så kröp hon iväg i fullfart och tokskrattade. Gladfisen!! ❤️




Händig qvinn

Städade ur garaget, så på torsdags blir det ett stort lass med skrot som denna familjen far med på återvinningen. Sjukt hur mycket man samlar på sig, men nu ryms iaf en bil där i. Pappsen kom och hjälpte mig med studsmattan, så nu är även den bort plockad. 


Senare under dagen kopplade jag om fönsterlampor, så nu har vi äntligen en lampa i fönstret i både Lykkes rum och gästrummet/kontoret. Knåpade även ihop en ram med spets och hängde några av mina örhängen där, man använder dem ju aldrig om de ligger i en låda!








Busarna persson

Storebror försöker se på film medans Lykke jagar honom, hahah! De är bara för go mina diamanter ❤️


Måndags fin, snygging




Boo är hemma

Boo (som Lykke kallar storebror) är hemma igen! Underbara barn! Vi var till Arjeplog igår på marknaden. Vårat inköp blev denna ballongen, som Mattias lovat Wille! Han blev så klart överlycklig över den 




Tand nr 5

Har nu tittat fram och det firade madam med att riva ut alla dvd filmerna för ungefär 1000 gången, hahah! Tur hon är söt





Nr 1

Under morgonen idag kissade Lykke på pottan för första gången, så duktig!! 


Snacka om stolt mamma hära! Visserligen är det inte bråttom med att hon ska bli blöjfri, men om hon fortsätter kunna kissa i pottan på morgonen så är det bara bra. Då kanske hon slipper "potträdslan" som så många barn har/får 




Pysslarn

William brukar verkligen inte vara intresserad av att pyssla, någon få gång har det hänt. Men nu, ja nu har han pysslat två dagar i rad och duktig är han minsann!!





En klätterapa och en löv ätare





RSS 2.0