Just det, ja!

Har glömt tala om att jag fått ett jobb, ett vikariat rättare sagt. Började den 23e med en dags introduktion (som gick bra för övrigt), sen den 24e började allvaret. Första dagen var stressig, andra bättre och nu går det himla bra måste jag säga! Vad jag jobbar med? Jo, jag är köksa i dagis kök. Vikarierar istället för min mor som varit på op. Så detta vikariat räcker tills den 4e juli, sen blir det ett hopp på fem veckor och därefter jobbar jag tre veckor till. Efter det blir jag nog hemma tills bebisen kommer ut eller jaaa, det beror ju på hur jag mår. Men med Lykke hade jag världens foglossning och tror inte jag kommer slippa undan den denna gången, men man vet aldrig! Peppar, peppar!
 
 
Skönt i alla fall att hinna jobba ett tag, nog för att jag saknar kidsen nå fruktansvärt mycket under de timmarna vi inte ses. Men jag har dem nära, William är en dörr ifrån och Lykke två dörrar ifrån. Som ni förstår så är jag alltså på deras dagis i köket. Himla bra måste jag säga!
 
 
 
 
 
 

Äntligen får jag berätta!

William och Lykke kommer få ett syskon till hösten! Jag och gogubben blir föräldrar igen!!! Vi är så lyckliga över detta, en liten gos bebis! Nästa vecka ska vi på rul och om det blir en lillasyster eller lillebror tänker vi inte ta reda på, denna gången blir det en surprice! ❤️ Barnen är lediga och ska följa med på ultraljudet, ska bli spännande att se vad William säger när han får se och om han förstår vad som är vad på skärmen! 

BakarnWilliam hjälper mer än gärna till när det är dags att baka. Provsmakningen är bäst enligt honom och ärlig är han alltid. Är det gott så är det gott, är det dåligt däremot så är det bara att kasta, hahah! 

Choklad muffins med vanilj frosting gjorde vi idag!

RSS 2.0