Sjukstuga

Lykke har trillat dit på en ordentlig förkylning. Vi klarade oss igenom inskolnings veckorna men första veckan efter det (dvs idag) blev hon tvungen att vara hemma, även imorgon. William är som tur än frisk, håller tummarna på att han får vara pigg och kry! 

Jag känner mig händig och tror i skrivande stund att febern har hälsat på. Har inga problem med att vara sjuk, så länge jag slipper huvudvärk och magsjuka! 


En utslagen liten madam


Fina, fina William som för övrigt önskar sig en kanin. Han pendlar mellan att vilja ha olika djur varje vecka. Tyvärr är pappan i huset allergisk, så något päls djur blir det inte.. Men nog lockar det att ha en katt eller hund, fast så elaka ska vi inte vara mot gogubben, hahah!Klick

William växer fort nu, väldigt fort! Samt att han är byx nötarn nr ett. Endast två par hela mjukisbyxor hade han i garderoben, så inhandlade tre nya par. Jeansen går också åt, så att säga! Men som tur är så har jag dille på jeans, så det finns flera att nöta upp. Haha!


Även vår/sommar jackorna har han växt ur, så klickade hem dessa två. En deminblå skaljacka samt en pile jacka att ha under tills det blir varmare ute. Han kommer vara så snygg i dessa! 

Zebra

Djur mönster är bara för snyggt! Så självklart ska mina goungar ha dessa. Brillorna till William och baddräkten till Lykke (men det var nog ganska självklart ändå). Samt att Lykke fick ett par zebra treggins som hon kan växa in i, tror de är lite stora ännu!

Throwback monday

Blev en liten throwback i måndags. Fann massa bilder på min lilla W. Som på bilderna är mellan 1år och 1,5år, samt att jag är 18år. 

Ja, tänk vad tiden går fort! Min lilla pojk som nu är 5år och om ett år börjar han 6års! Shit alltså!!!!

Det här mina damer och herrar är mys på hög nivå ❤️
RSS 2.0