6 månader

Hur fort kan tiden egentligen gå?! Stopp! Känns som att Ailin nyss föddes, samtidigt som det känns som att hon alltid funnits hos oss, våran lilla glädjespridare. Ja, för det är precis vad hon är, inte är det många sura miner som denna damen bjuder på ❤️

Imorgon ska jag för första gången lämna henne en lång stund, eller lång och lång men tillräckligt lång för mig! Föräldramöte angående sexårs på kvällen och mina föräldrar passar kidsen under tiden. Tänkte först ta med Ailin, men vill helst undvika bajs och spy kalas, sen vägrar hon ammas på dagen (duger bara under natten nu). Så då blir det bara bökigt, hon har det bättre hemma med mormor och morfar 😊 Men hönsmamma som man är så kommer jag nog både börja hinna oroa mig och tok sakna henne, haha! Tur jag vet att min mor är så bra med barnen!


Idag har hon även suttit upp helt själv länge, inte i sängen som förut och inte heller utan blöja. Utan fullt påklädd och på golvet, duktiga Ailin!

Sjukt egentligen. När jag väntade Lykke undrade jag hur jag skulle kunna älska en till liten lika mycket som William och när Ailin låg i magen kom samma tanke upp igen. Men som hon kom och tog oss med storm, underbara människa! Och tänk att jag fått äran att vara mamma till tre fantastiska barn ❤️ 

Besked

Igår var vi till Piteå. Sjukhus besök för William stod på schemat och hela familjen följde med. Vilket gick jätte bra!


William ska få nya rör i öronen då tydligen båda åkt ur, jag trodde det bara var ett som försvunnit men ikket, så nya blir det! Han hör väldigt, väldigt dåligt på det vänstra och helt okej på högra. Det kommer alltså en kallelse i postlådan, men he lät som att operationen blir till hösten. Ungefär två år sedan han gjorde första operationen.

Angående hans andning när han springer och busar ordentligt så har han förmodligen ansträngnings astma, ska använda hans medicin veckan ut och sedan får han bricanyl innan något ansträngande ska göras. Det känns skönt att man vet vad som är fel. Däremot lät det som på läkarn att det kunde växa bort, eftersom att det räknas som barn ansträngnings astma. Som tur är så märks det juss och pass av vid varmare väder och under sommaren är det typ borta. Men på vintern är det jobbigare för honom, tydligen kylan som framkallar det värsta.


Hur som haver så är vi nöjda med beskeden. Nya rör i öronen betyder att han kommer slippa sin hemska migrän och höra ordentligt vad man säger till honom. Och angående det andra så betyder det mindre medicinering, vilket som känns så bra! Min fina William ❤️

Lifesum

Nu känns det faktiskt som att vi ligger lite mer i fas med bröllopsplanerandet igen. Beställde som sagt hem materialet till inbjudningskorten och fick det nu i veckan. Ska ta sätta mig ner med Issa och skära upp alla papper i rätt storlek, samt vika och knyta, så är det gjort iaf. Måste även klura ut vad det ska stå på själva kortet. 


Bokade även tid hos en frisör för brudfrisyr, så det känns kanon. Även hittat min brudklänning, men den kan jag tyvärr inte beställa förän jag återfått min normala kropp igen 😊På tal om det så laddade jag ner en app för att se över mina matvanor nalta. Vilket som har gett resultat, minus 4 kg på drygt en vecka. Sjukt! Men gissar på att det är för att min kropp är så van att få godis och dricka varje dag, fast inte nu, nej nej! Tänkte köra på detta tills jag kanske hoppar på fitnessfighten.

Bvc

Igår var vi iväg på bvc för att väga och mäta Ailin. 8630g och 66,8cm är hon nu, drygt ett kilo "lättare" än vad Lykke var i samma ålder och 5,5cm kortare, lill plutten ❤️  vi fick även en ny tid för vaccinet, då hon just nu är förkyld med feber och allt.
Här går det undan, känns det som iaf. Ailin har lärt sig att sitta korta stunder, sätta sig upp på sniskan, krypa bakåt samtidigt som hon snurrar runt på magen (ser lite lustigt ut , stå i krypställning samt någon slags armhävnings ställning. Hon har även listat ut hur man styr gåstolen, så nu mer ligger mina hälar illa till, visserligen kör hon inte så fort... än!
håll reda

Det här med all bröllops planering är verkligen förvirrande, pjuuh! Är inte bara en sak man ska hålla reda på och fixa. I veckan ska jag försöka ta mig tid och beställa efter material till inbjudningarna, däremot är jag lite osäker på vilken storlek de ska vara i. Tur Issa ha erbjudit sig till att hjälpa, värsta pyssel proffset är vad hon är! :)

RSS 2.0