Väljer själv

William och Lykke sover sen en timme tillbaka, så jag hade tänkt sätta in all ren tvätt i skåp och lådor, men Ailin hade tyvärr inte samma tanke. Vi ska tydligen sitta ihop denna kvällen också, så då får tvätten snällt vänta tills imorgon. Då kommer även pappsen hem! ❤️


På fredag åker jag och svärmor till stan. Jaa, Ailin följer så klart också med! Shopping och en sak till står på schemat, något som jag längtat efter så sjukt länge och äntligen blir det av! 

Minsta somnade gott i morfars famn


Lykke valde kläder till Ailin idag och till sig själv också (som hon gör varje dag), den där lilla kläd tokiga damen! Hon älskar redan nu kläder i alla dess former och färger, för henne är det en fröjd att vara och shoppa medans William bara vill iväg. Hahah!  Så jag gissar på att det kommer vara en överlycklig liten tjej på fredag kväll, när vi kommer hem med nytt till hennes garderob ❤️Tand eller växt

Effektiv dag må jag säga. Städade halva  huset medans de större barnen var på dagis. Hann även klippa mig och jaa jag klipper mig själv än! Billigt och det blir som jag vill ha det, alltså slipper jag vara missnöjd också. 

Ailin ha dock sovit dåligt några nätter här och varit otroligt mammig samt grinig på köpet. Misstänker att det är nån bissing som är på g eller så är hon i någon växt period. Äta, äta, krångla, äta, sova, äta, äta, äta, krångla består hennes schema av just nu. 

Men så fort man får ett leende, så är allt glömt igen ❤️Nu ikväll har jag suttit och fyllt i tjejernas "mina första år" böcker, men att skriva ut bilder till gick åt pip svängen, när jag upptäckte att skrivaren hade slut färg.
Så istället tvättade vi (läs jag och Ailin) undan lite tvätt, plockade ur diskmaskinen och slö tittade på tv i väntan på trolljägarna och stalkers. 
Hemskt hur vissa människor beter sig mot andra! Fy! Jag fick rent utav ont i hjärtat av att se vissa saker och jag hoppas innerligt att sådana personer inser sina fel och slutar trakassera folk! 


Shopping sugen

Lykke har tagit efter mig, med att vara besatt utav barnkläder! Hon tycker nog att skor är roligast just nu och jag tycker faktiskt det är riktigt roligt att en utav kidsen gillar att shoppa. William suckar mest och säger "men ta den mamma", när jag ber honom om råd om hans kläder!


Williams 6års tårta
Kalas

Igår hade även William sitt kalas! Det fick bli på rävlyans lekland, tyvärr ramlade det bort några barn pågrund av sjukdomar men de kidsen som kunde komma hade hur roligt som helst ändå! Huvudsaken var att William var nöjd och det var han!


Sandra och Linus höll oss sällskap under tiden, mycket trevligt! Och sen kom även min syster och lite senare kom Williams pappa och hans flickvän förbi 😊 

4 månader

Lilla A blev igår 4 månader! Denna månad har vi även hunnit vara och ta de första sprutorna. Ett litet gråt just när sprutorna togs och sen en glad igen! Hon fortsätter förvåna mig. På kvällen fick hon feber, riktigt ont i benen och väldigt grinig men det är som sådant som följer med dessa sprutorna.

Det var den 9/2 vi var där och då stannade vågen på 7030g och 60cm! Ett kg "lättare" än Lykke och 7cm kortare, men då startade Ailin på ett kg mindre och 5cm efter Lykke, haha
6år

I fredags fyllde busungen hela 6år! Fattar ni.. William är S E X   Å R!?! Det är helt sjukt hur fort tiden gått. Ibland känns det som att jag nyss fick reda på att jag bar på honom i magen och att det var igår han föddes, men näe! Här sitter vi 6år senare med två syskon till och till hösten börjar mitt stora hjärta sexårs.. Hjälp!Ailin Liv Elsa 150215

Ja, nu var det ett tag sedan jag uppdaterade här! Vi har i alla fall hunnit ha Ailins dop förra helgen. Det blev mycket lyckat och vår duktiga lilla A log mot prästen istället för att tokgrina, lovely! 


Ailin- är ett namn gogubben snappat upp och som vi båda fattade tycke för direkt 


Liv- Mattias mormor

Elsa- från min låtsas mormor (men jag har henne som min riktiga) Vi blev ganska precis fyrtio pers, så trevligt och vilka fina presenter Ailin fick!! Efter ceremonin blev det dop fika i församlingshemmet, jag hade sån tur att min fina vän sandra kom och spritsade tårtorna åt oss (tid till sånt har jag inte riktigt ännu med den här lilla mammagrisen, haha). Innan servering snörde vi på chokladbokstäver med hennes namn på, dop datum och efternamn. Svärmor hade även fixat smörgåstårta och kvällen innan hjälpte hon och gogubbens farmor till att duka, tacka vettja pantertanterna ❤️

Och så till sist har vi här Ailin med hennes fadder/gudfar Daniel (gogubbens storebror) 

RSS 2.0