60 årIgår fyllde min fina lilla pappa hela 60år! Det firades med tårta, gomat och lekar, samt på kvällen blev det "party party".
Mycket lyckad dag må jag säga! 

Utav oss fick han först en Viagra burk med minttabletter i, haha! Och sen ett kit med en rök för både varmrökning och kallrökning, samt rökspån för både kött och fisk! 

"Forever Young"

I fredags steg jag in på bröllopsstudion och trodde inte jag skulle hitta någonting som skulle passa just mig. Men ack så fel jag hade. För nog fann jag verkligen "the dress" med stort D! Eller rättare sagt så var det inte jag som såg den hänga så fint på en galge, det var nämligen min blivande svägerska som sträckte fram den till mig! Och den var så himla, himla fin på, till och med så fin att jennifer började gråta! Då är det ett högt betyg ❤️ 


Det ska sys dit lite fler pärlor samt småstenar och så ska ryggplattan bytas ut, så den 2 oktober ska jag iväg på sista prövningen samt hämta hem den, känns så jäkla bra! Måste dock hitta mig en bh att ha under, för alla jag äger är alldeles för stora, hahah!


I går blev även gogubben kidnappad och var iväg på svensexan, som de höll i Umeå! 👏🏻  Min snygga blivande man😂😂👇Spännande

Vill ni veta något kul?


Till att börja med kan jag avslöja att jag tappat 19kg nu! Jag får på mig mina smalbyxor och de sitter till och med löst! Det är fortfarande 3kg kvar, men tog en paus nu och fortsätter efter pappas 60års fest eller nu på lördag, har inte riktigt bestämt mig ännu.

Och till det andra! Det må hända att jag är tok förkyld, men vet ni vad jag ska iväg och göra imorgon!! 

Jag ska prova bröllopsklänningar!
Fina Jennfier följer med som smakråd och jag håller alla tummar och tår på att jag hittar något som faller mig i smaken och slår till på en! ❤️

Vuxen poäng

I tisdags städade jag och rensade upp i garaget samt sålde av det som absolut inte använts m.m. Fick även ett il och tog skafferiet här hemma! Och igår tog jag vårat lilla mini skafferi, då var det gjort också. 


Sen då? Ja, igår kväll började jag känna mig krasslig och inatt vaknade jag upp febrig och med halsont. Inte så populärt! Natten till måndag blev William sjuk, sen åkte Ailin dit måndagen och gogubben tisdagen, så han kom hem igår. Så den enda som hållt sig frisk är lilla Lykke (än så länge). William piggnade till igår och kunde äntligen fara på skolan igen, som han längtatI veckan har även Ailin börjat gå mer och mer. Första stegen tog hon för länge sedan, men sen dess fegade hon ur. Men nu vågar hon igen och det känns så konstigt att se henne gå, hon som nyss var såå liten! ❤️Nu ikväll var jag iväg på föräldramöte på Williams skola. Faktiskt mycket innehållsrikt och mycket nytt att lära sig! Tur William är så himla duktig, jag är så stolt över honom! 
RSS 2.0