Extra kollen

Ja, det gick väl sådär hos barnmorskan idag. Ingen äggvita i urinen, så det var ju ett stort pluss iaf. Däremot hade mitt blodtryck gått upp och är nu för högt, huvudvärken och blixtrarna är kvar. Så bm tog toxprover och bokade in en ny tid på onsdag för att kolla blodtrycket igen.

Däremot ville hon boka in mig hos en läkare för sjukskrivning. På grund av blodtrycket och fogarna. Jag ville däremot fundera på saken och har kommit fram till att lyssna på kroppen. Är blodtrycket okej, så fortsätter jag arbeta ett tag till. Men är det inte okej, så går jag med på att sjukskrivas eller rättare sagt så sker det oavsett om jag vill eller ej. Däremot är det viktigaste att bebis mår bra ❤️


Bm besök

Förra måndagen var jag och magen iväg på ett bm besök. Allt såg bra ut, förutom järnvärdet. Det ville hon få upp snabbt, så dubbel dos niferex.

Blodtryck 120/80
Järnvärde 110
Bebis hjärtljud 122 (sov stund)
Socker 5,1
Symfusmått 27cm

Igår gick vi in i v29 och imorgon ska jag iväg på en extra koll hos bm, börjat se blixtrar och fått huvudvärk som inte ger med sig.

Ska försöka bli bättre på att ta kort på magen, men tills dess har vi denna från v28 (27+2)


22 oktober - 2år

Våran lilla Ailin har hunnit gå och bli 2år! Hur fasiken kunde dessa två år gå så fort? Hon har utvecklats till en sån underbar liten person ❤️ mer omtänksam person får man leta efter och så mycket kärlek å glädje hon ger oss! Älskade Ailin


RSS 2.0