Fem månader

I lördags blev den här godbiten 5 månader! Hon är mitt inne i någon slags utvecklingsfas och är inte nöjd många minuter om dagen. Håller tummarna på att he är något som går över fort! 


Annars är hon en väldigt glad bebis, pratsam och lättskrämd 😂 men ack så söt, tur är väl det när humöret inte är på topp nu för tiden! 


Hon älskar pussar och pussas gärna med hela munnen, medans hon tar ett stadigt grepp om ens kinder. Att bada är en hit, som en liten säl i vattnet och vill inte stiga upp. Hon blir inte arg när man väl ska stiga upp, men man märker att hon funderar vad sjutton man håller på med. Sen sover hon så gott efter ett bad också, mysbullen! 


När hon ammas vill hon hålla ena handen och tar man inte hennes hand direkt, krafsar hon på som bara den på bröstet. Hahah!  Hon är fortfarande väldigt mammig och gråter när hon ser mig gå iväg.

Men det senaste är att hon försöker ta sig framåt på golvet. Men hon vet inte riktigt hur man gör och då kikar tjurigheten in. Hon blir så arg när det inte går som hon själv vill. Himla fantastiskt ändå att de är så små och har en helt egen personlighet och vilja redan nu. Fint! ❤️


Och på torsdag ska vi på bvc för väga, mäta samt ta vaccin! 


RSS 2.0