Black friday, week, weekend?

Ingen missade väl att det var black friday i fredags eller för den delen black weekend, men vänta nu varre int black week också? Och idag cyber monday? Allt för att (som min fina vän sa) man ska få ångest och vilja köpa allt billigare. Visst är det så!
Mailen var överfull med olika påminnelser om reor, olika erbjudande. Jisses!

Vi hade iaf planerat att köpa nya bilbarnstolar till Lykke och Ailin under black friday, tyvärr blev jag sjukt besviken på jollyroom. Som hade ett rea pris som varit lääänge under torsdagen, under natten till fredagen tvär kikade jag på just de bilbarnstolarna vi tänkte klicka hem och de hade höjt upp dem till "ordinarie pris" igen och på fredags morgonen var det samma pris som på torsdagen. 

Så vi bojkottade deras sida och valde att beställa från en annan. Där det faktiskt var rea på riktigt! 50% till och med, så vi fick betydligt bättre stolar till samma pris som de stolarna vi kikade på innan. Toppen! 

(null)

Sen under helgen passade jag på att köpa hem några plagg från lager157. Mest för att jag verkligen behöver något att ha på Miljas dop. Och vet ni vad?!? Jag har fått förfrågan att få vara hennes gudmor, vilken ära ❤️ Tänk att jag får vara gudmor till två helt fantastiska barn!

Vart var vi nu igen, ja! Kunna ha på sig något på dopet. Min garderob är väl inte uppdaterad alls på sistone, så mycket roligare att köpa kläder till kidsen! Iaf hittade jag en stickad klänning till mig, kallingar till Wille, en tröja till gogubben och två pump tvålar 👌🏻 Däremot såg jag på postnord att leveranser av paket är försenade pga black friday, så får "i fall att paketet inte hinner komma" låna något passande utav en vän! 

Ja och så passade jag på idag att klicka hem en julklapp till Wille. Just dance till hans playstation. Han sa flera gånger att han verkligen ville ha det och det såg så roligt ut! Tror minsann jag kommer spela det spelet med honom mycket. Så visst utnyttjade jag dessa reor ändå, fastän jag bara tänkt på bilbarnstolarna 😂


Maken åkte iaf till Norge igår efter ha tränat Lykkes innebandy lag och så kom älskling Wille hem igen efter pappaveckan! Idag var det Willes tur att vara på innebandy träning och jag passade på att ta med mig en vän för en kaffekopp samtidigt som vi såg lilleman spela, så duktig han är alltså!

 Imorgon är det förresten min födelsedag, 26år. Har redan hunnit öppna en del paket och utav mina föräldrar fick jag nya skohyllor (ja, jag vet! Jag är en sådan person som önskar mig tråkiga saker. Men det är sådant jag blir glad över och behöver! Win win situation!). Utav min ena syster fick jag lite nytt smink och utav den andra en lightbox. Utav maken önskade jag mig en ny matta, Hahah! Men något så tråkigt skulle jag minsann inte få! 😂 Så paketet från honom innehöll den senaste Apple tvn som jag faktiskt velat ha. Så nu kan jag ta ner den "gamla" till vardagsrummet! 😊



Farsdag

Imorse fick vår helt fantastiska pappa Mattias öppna sin farsdags present som innehöll en million parfym. Han fick en tidigare ihelgen också, men den kunde han inte hålla sig från att öppna, nyfiken som han är. Hahah! I det första låg det två t-shirts i hans favorit modell.

 Båda presenterna var mycket uppskattade, men det han absolut tycker mest om är att vi uppskattar allt han gör för och med oss. Och visst är det så, det är de viktigare och finaste man kan ge någon i sin närhet, visa och berätta för dem hur mycket de betyder för dig! Så hörrni, glöm inte bort att göra det ❤️

(null)

En helt vanlig hockey kväll hos oss. En torsdag till och med, det syns just för att Lykke har bamsegympa kläderna på 😂

Dagen har bestått mest av vardagliga bestyr så som kasta kartonger, ta hand om tvätt, fixa kidsens väskor inför morgondagen och veckan, disken osv. Hämtade även hem älsklings Wille, då det är veckobyte och nu ärre mammavecka ❤️  Gogubben var även iväg med Lykke på hennes första innebandy träning, som hon för övrigt tyckte var jätte roligt! Och efter träningen åkte vi till mina föräldrar för en god farsdags middag samt ge min fina pappa hans present, en best dad T-shirt ❤️ Strax efter middagen åkte gogubben iväg till Norge för en ny arbetsvecka, tråkigt men sant. Men det bästa är att han kommer hem igen på onsdag! 

(null)

Min fina lilla pappa som alltid finns där ❤️


Nio månader

Igår blev vår lilla Bellabus 9månader! Lika länge utanför magen som i. Visst varre mysigt att vara gravid, om vi bortser från rädslan att föda hemma igen och foglossningen då 😂 Men vi föredrar självklart att ha vår busunge utanför magen, för en busunge är hon verkligen man vet nämligen aldrig vad hon ska hitta på för hyss. Väldigt spännande att få se! 

Hon är en väldigt glad och snäll bebis, fortfarande väldigt mammig. Men det blir lätt så när gogubben arbetar borta om veckorna. Hennes favoriter just nu är såklart mig då, pappa, gammelmorfar, mormor och morfar. Sen tycker hon såklart om sina syskon och blir till och med ledsen ibland om de går ifrån henne, gulligt ❤️

Hon kryper, ställer sig upp mot möbler, försöker ställa sig upp utan något stöd, pekar, klappar händer, visar vart lampan osv är och klättrar i trappen, så i dag kom min far hit med en grind som jag bad honom köpa i stan. Så nu är det kört för fröken Bellabus med att klättra där! Haha! Ord hon gärna säger ofta är: mamma, titta där och pappa. Sen gillar hon även att fejk gråta och skrattar så gott om man förstår att det är fejk. Kittlig så ini bomben är hon även under fötterna och runt halsen, precis som sin pappa ❤️


(null)

(null)
(null)


Startar v.45

Med att fortfarande vara sjuka. Bella är i princip frisk, lite hosta som hänger kvar och humöret är inte på topp direkt. Lykke och Ailin hostar hemskt, speciellt Ailin. Och de varvar varandra med feber. Så det blir inge dagis varken imorgon eller på tisdag, onsdagar är de lediga och så håller jag tummarna på att de är friska tills på torsdag, så de får fara på bamsegympan! 


Så tyvärr blev det inget besök på graven idag heller, får försöka fara dit i veckan om det går.

Maken for iväg på arbetet för några timmar sedan och kidsen la sig för ungefär 1,5h sedan. Lykke hade bara lagt sig i sängen och ville sova, förståeligt efter nattens sömn som var rätt så obefintlig 😬 Så Ailin var inte sen på att krypa ner i sin säng och mysa. Hoppas på att dem får sova mer inatt, jäkla hosta alltså! 

alla helgona

Hörrni, man ska aldrig ropa hej för tidigt! Som ni läste i förra inlägget så hade Bella gått och blivit sjuk. Och vet ni vad? Ailin och Lykke trillade dit dagen efter jag skrev he. Eller Ailin vakande upp med hög feber under natten och Lykke sjuknade till på kvällen. Och jag igår, värre idag. Maken och William har bara lite hosta som tur är. Men vi damer försöker bli friskare! Så iår blev det ingen utklädnad för kidsen, tyvärr! Men vi ska iaf försöka ta oss ut imorgon till elsa på minneslunden, om inte någon utav damerna har feber då.

(null)


Vi har iaf försökt umgås så mycket som möjligt med Kevin då han var här, han åkte hem igår. Så himla mysigt att ha honom här! Han var så klart inte brydd om han blev sjuk eller ej, utan ville bara umgås med kusinerna ändå ❤️

(null)


Under dagen klickade jag hem de allra sista julklapparna (förutom till våra kids, dem vill vi sitta ner båda två och komma på vad de ska ha). Till de andra är det jag som tagit på mig att leka tomte, just för att gogubben säger oftast "äh, he hinn vi med sen" och så står vi där i december och får halverst panik handla. Nej tack! Jag gillar att planera vissa saker. Kan iaf tala om att det känns sjukt skönt att vara klar 🙏

Har dock kvar att måla några saker som ska bli julklapp till makens släkt. Lite roligt att få ge något personligt också. Men nalta färg på he och så slå in he så är he klart! 


Vi fick förresten vår leverans av Lykke och Ailins sängar samt våra nya köksstolar igår, blev riktigt fint i deras rum. Lite små fix kvar, bland annat en matta och så ska jag göra ett skrivbord åt dem senare. Lägger upp någon bild på he senare.


Och igår fick Lykke äntligen ta hål i öronen, som hon längtat och frågat! Men tillslut gick vi med på det. Hade förberett henne om allt, visat bilder och berättar hur det går till. Så när det väl var dags visste hon precis vad som skulle ske och reagerade inte alls på när hålen gjordes. Blev rätt så paff, då jag verkligen förväntade mig att hon skulle börja gråta. Men ikket, förmodligen var det nog jag och gogubben som var mest nervösa 😂

(null)

Hon blev så nöjd och längtar redan efter att få köpa fler örhängen och kunna byta. Men jag har bestämt att dessa läkningsörhängen ska sitta kvar över vintern, sen kan hon få byta. Jag ringde självklart till håltagaren och frågade om det gick att ta hålen när man är sjuk. Och absolut, det enda som kanske sker är att läkningsprocessen tar längre tid, så hon fick göra dem ändå. Min stora fina Lykke ❤️

RSS 2.0