Hon gjorde det igen!!

Som ni förstår så sa B till igen. När vi var hos mina föräldrar och hon följde mig på toa. Så säger hon "bajsa", var på jag frågar om hon vill sitta på potta och hon svarar "mm" och nickar som vanligt. Sagt och gjort, tog två min så var hon klar! 👏🏻 även denna gången ville hon sitta på pottan igen, när vi skulle gå ut. Så hon fick sitta där, leka med en liten hink och smådjur. Ailin satt brevid och lekte med henne. Efter en liten stund ropar Ailin "hon kissade, hon gjorde det mamma" 👏🏻

Så jäkla duktig och jag är på riktigt så stolt att jag nästan spricker!! 

Och ja, hon säger absolut inte till varje gång! Och nej, hon ska inte sluta med blöjan än 😅

Hemmamatch x2

Den här dagen stod fotbollsmatch för William på schemat. Första matchen, samt en timme innan hängde hela familjen vid fotbollsplanen, även mormor och morfar kom dit! Bella busade på en hel del, innan det var dags för henne att sova. Hon sov sig igenom  nästan hela matchen. Lykke och Ailin tyckte det var riktigt roligt att se brollan stå i mål! 

(null)

(null)

Maken stannade kvar under sista matchen, så vi andra kunde åka hem. Vi gjorde något så spännande som att ta hand om tvätten och renbädda, kul va? 

Första matchen vann dem och andra blev en förlust! Men jäklar va de har utvecklats under den här säsongen. Så duktiga allihop!

Lagomt till att den här somnat 👇
(null)

Hade jag tänkt börja packa väskorna inför fredag, men upptäckte/kom ihåg att maken lånat ut sin ena väska till sin bror. Så där stod jag utan en väska.. kan inte direkt packa ner alla kläder till mig och kidsen i en liten bag?! Klickade hem en ny, då jag såg att Intersport har någon slags söndags rea ibland. Så jag fick tag på en väska jag sneglat lite på för -40%. Det tackar vi för! Och så håller vi tummarna på att den kommer på torsdagen, som de utlovade på hemsidan.

För på fredag styr vi bilen mot Umeå, för att sedan åka färjan över till Vasa. Lördagen ska vi spendera på powerpark och söndagen åker vi hem! Så himla trevligt det ska bli och som kidsen längtar! Mina föräldrar följer även med på resan, så himla roligt!Hon gjorde det!

Sedan Bella var just innan året, har jag satt henne på pottan medans vi borstat tänderna. Den senaste tiden har jag börjat sätta henne där oftare, mest för att hon inte ska vara rädd och förstå vad man gör på pottan, när det sen är dags att lägga blöjorna på hyllan.

Ikväll sa hon bajsa och sprang mot toan. Så vi gick dit, hon satte sig och vi  fick sitta ett braaa tag. Men sedan GJORDE hon nr 2 👏🏻 jag är så stolt att jag nästan spricker!! Sen skulle vi gå därifrån, men då bröt hon ihop och visade tydligt att hon ville sitta på pottan igen. Och mycket riktigt, där sätter hon sig och kissar! Jisses, så duktig!

Nu är jag väl medveten om att det kan dröja tills det sker igen, men bara att hon är så duktig på att tala om när det är dags är så bra! Speciellt inför dagge

(null)


Skolavslutning

Idag var det Williams skolavslutning, ja såklart för massor med andra barn 👏🏻

Var meningen att Lykke å Ailin skulle gått sin sista dag på dagge igår, men Ailin fick en sån hosta som håller henne vaken om nätterna. Så hon fick egentligen lov förra torsdagen då 🙈 Lykke hann vara i tisdags, sen kom hennes hosta så..

Men William, jag kan knappt tro att han gått ut 2an. Jag säger det ofta och säger det igen för tiotusende gången. HUR KAN DE VÄXA SÅ FORT?!?

Jag och de äldre damerna stod och skulle kolla på när 6års, 1, 2 och 3orna skulle gå. Men när William och hans klass passerade bjöd hans lärare in oss i tåget, så kul! 
(null)

(null)

I kyrkan fick vi lyssna på när alla årskurser sjöng och jäklar va rörd jag blev när Willes årskurs stod där. Så stora och duktiga 😍 De sjöng en remix på sommar shuffla, så bra!! Och vilken musiklärare de har 👏🏻

(null)

Två stolta systrar som satt och kikade. För Lykke kändes det även lite pirrigt då även hon får vara med nästa år 😍
(null)

Sedan delades presenter ut till fröknarna, samt det gamla vanliga hederliga "sommarlovs kuvertet" till barnen. Efter alltihop åkte vi hem och käkade go tårta! Kan även tillägga att jag har en mycket nöjd grabb som äntligen fått gå på SOMMARLOV!
(null)

(null)


New in

Åh jag hann norpa åt mig några favoriter till William, när kappahls rea startade! Han kör ju mer på skate stilen, det är liksom det han föredrar och det är absolut inte mig emot då även jag gillar he 👌🏻

På kappahl säljer de mycket fint och när jag såg att he va halva priset på så många av hans favvosar, då gick jag locco 😂

(null)

(null)

Allt detta kostade endast 926 spänn, helt sjukt! Så nöjd och det är jag även säker på att en viss grabb kommer bli, när han kommer hem 👌🏻👏🏻

RSS 2.0