AilinSer ni vad hon vĂ€xt! Min lilla tio kilos bebis 😀 

HallÄja igen

Det Àr lÀtt att glömma bort det hÀr med att lÀgga in nya inlÀgg, men nu ska vi se om jag kan fÄ till nÄgon förbÀttring pÄ den fronten.


Sen sist har vi hunnit ha en sĂ„ ljuvlig semester i bĂ„de saltströmmen, kobbelva, Lycksele, Arjeplog och sĂ„ hĂ€r hemma sĂ„ klart! 

Ailin har Ă€ven hunnit ta sina första steg och nu Ă€r hon 10 mĂ„nader, helt sjukt va tiden gĂ„r! 

Lykke skolades in pÄ syskonavdelning förra veckan och som hon trivs. Vilket som kÀnns helt fantastiskt i mamma hjÀrtat!

William började 6Ärs nu i veckan och han Àskar det! KÀnns dÀremot lite mysko att lÀmna av honom pÄ en skola jag sjÀlv gÄtt pÄ (kÀnns som det var nyss jag gick dÀr nÀmligen).


 I tisdags Ă„kte jag, jennifer och William till sunderbyn och sov över dĂ€r en natt, för att William skulle operera in nya rör i öronen tidigt pĂ„ morgonen. Operationen gick som planerat och vi mĂ€rker redan en otrolig förbĂ€ttring pĂ„ hörseln!


Jag har Àven tappat 17kg, heja mig! Nu Àr det 5kg kvar som jag verkligen hÄller tummarna pÄ att jag blivit av med om tvÄ veckor! KÀnner mig som en helt ny mÀnniska, dessa amnings kilon var absolut ingen hit för mig sÄ att sÀga.


Bröllopsplaneringen Ă€r i full gĂ„ng och vi har betat av det mesta pĂ„ checklistan. Vi har kvar att bestĂ€mma och bestĂ€lla ringar, fixa maten, tĂ„rtorna samt lite mer dekorationer och Ă€ven hĂ€mta ut blommorna nĂ€r det Ă€r dags! Vi började Ă€ven pĂ„ bordsplaceringen under dagen efter vi varit och kikat pĂ„ lokalen! Det kommer bli toppen ❀


Snart fyller Àven min lilla pappa 60Är, sÄ presenten Àr bestÀlld och dyker nog upp till veckan! Blev Àven tillfrÄgad om jag kunde göra en tÄrta till honom, vilket jag mer Àn gÀrna gör! Lutar mot en hjortronmousse och vitchoklad fluff till fyllning. Det Àr verkligen en tÄrta för pappa!

RSS 2.0