lördag

Har hunnit med mycket idag. Bakat sockerkaka, muffins, kärleksmums och nu är en långpanna med "choklad muffins" i ugnen. Kan avslöja receptet på den senare, för den är så god!

Har även beställt några kläder till William. Han växer ju så fort! Var egentligen ute efter lila velour byxor, men hittade inga. Någon som vet vart sådana finns?

Vi har även varit ut och gått med William i vagnen igen. Han sov förstås inte denna gången heller. Utan låg bara och tittade, men bättre det än att han gallskriker.


   
En kort ärmad body, den limégröna. Och för övrigt så
ser själva motivet ut som bilden brevid. Förutom att
body:n är grön istället.

  
Body´s och byxor i två pack som kommer passa
jätte bra tillsammans.


Och sist men inte minst, den bakre body´n som är
grön med vita prickar på. Jag tycker om mumin, så
varför skulle inte William få en sådan body.



/ Inger

duktig

Idag har William både varit glad och ledsen. Han var väldigt glad på morgonen och förmiddagen, på eftermiddagen var han en aning ledsen. Det gör verkligen ont i hans mun nu. Man kan se lite vitt lysa igenom tandköttet. Han försökte bita på allt och så, men till slut somnade han och sov i ca tre timmar. Och för en stund sedan somnade han i sin egen säng, helt själv, med "mobilen" på förstås. Han är så duktig! + att han har börjat använda storlek 62 på byxorna idag också.

Vi var även en sväng till ishallen ( det är mässa där ) och sen kom Tommy förbi.
Nu sitter vi och ser på reno, tror jag sett den förr faktikst!


/ Inger


grinolle

Det är precis vad William har varit ikväll. Ingen feber, utan det kliar bara som den i munnen, eller kliar och kliar, det gör väl mest ont. Så självklart har han vägrat sova, han vaknade kring halv nio och somnade precis. Försökt roa honom sen dess, men som sagt, ingenting har hjälpt. Hjälper ju inte precis att jag är hängig! Men han är ju lika underbar ändå. Förhoppningsvis så börjar väl någon tand titta fram snart, så han slipper ha lika ont. Men det återstår att se.




/ Inger

senaste

bilden på William


Pratade med Viktoria på bvc idag om Williams "problem".

Det är nämligen så att han har feber då och då, inte allt för mycket. Men det är ändå där och ibland är han väldigt grinig och det enda som hjälper då är att antingen gnugga honom i munnen eller låta honom bita på någonting. Dreglar gör han också, i massor och det är lite hårdare i neder delen av munnen. Så antagligen är det tänder på g.

/ Inger


Twilight

" Jag har aldrig tänkt så mycket på hur jag ska dö. Men att dö istället för en som jag älskar, känns som en bra död. Jag kan inte ångra de beslut som ställde mig öga mot öga med döden, de förde mig också till Edward. "

Och så var jag fast, visst kommer det en två:a? Så nu kommer jag göra som nästan alla andra tjejer, sitta och vänta på att den filmen kommer ut.

Rekomenderar filmen starkt! Det innehåller både kärlek, lite hemskheter och massor med spänning.

/ Inger


avbokat

Hur kul var det då, får bli till veckan istället

/ Inger

strax

Om ca tio timmar åker jag, men blir inte borta många timmar precis!
Känns ganska spännande och kul. Uppdaterar när jag kommer hem igen

/ Inger

ute

Igår åkte jag och William till hans mormor och morfar, det var strålande väder och vi var ute en stund.


William granskar sin mormor

Förresten så vägdes och mättes han idag också. Nu väger han 6240g och är 62cm. Så han tog ett ganska stort skutt uppåt på längd kurvan.

/ Inger

vaccin

Nu har William fått sitt vaccin och han blev så ledsen. Det kändes i mamma hjärtat. Jag fick hålla i honom medans de stack honom och det kändes inte alls kul, Marius fick trösta och efter en liten stund så var allt bra igen.

En aning trött och lite tjurig. Men han fick hålla i en gul plast sked på väg hem och då somnade han utan problem. Och så söt han var när han höll i skeden.

Han har fått lite feber nu, men jag vet ju varför.

/ Inger

sista


Idag var det sista gången William fick akupunktur. Eftersom att han har blivit så pass bra nu, det märks nästan inte att han har/haft kolik. Imorgon kommer han få vaccin, ursh! Får se hur det går.

William har vägrat att sova i vagnen! Men igår somnade han för andra gången i barnvagnen, så det börjar ta sig! Testar varje dag, så tillslut borde han väl ändå börja tycka om det.


/ Inger


liten till stor

Om sex dagar blir William tre månader. Det går så fort!
Han var alldeles nyss så liten och ny. Men tänka sig det var nästan för tre månader sen.

Nog för att han fortfarande är liten, men han växer hela tiden och fort går det faktiskt. Det gör det verkligen. På bara de här månaderna har han ökat ungefär tre kilo i vikt och växt tolv cm.

Snart är det dags för Williams dop också, inte riktigt än men den tjugosjunde juni, så döps han. Allt är redan planerat och klart, det enda som återstår är att veta vilka som kommer på dopet eller ej. Får ta och ringa runt i början av juni.

Jag riktigt längtar till den tjugoandra maj!

/ Inger


dagen


Arne och Ida har varit här idag, det är lika kul med besök varje gång. Fick massage av Arne, så nu ska nog min rygg orka med ett tag till. Även faster, farbror och mor har varit här på ett snabb besök.

Just nu ligger William i babygymmet och maten står i ugnen, det vankas gnoccilåda idag. Mums!

Som ni ser så har jag fått min blogg fixat, så nu är den riktigt fin och mer personlig. Det var Sara som gjorde det, kan dock inte lägga upp någon länk, eftersom att jag har en HP mini, så jag kommer inte åt knappen. Men hennes blogg är dreamaboutme.blogg.se


En ny tagen bild på William i babygymmet


William och hans faster


/ Inger




tjej kväll


Var en tvär sväng på samhället ikväll, in på mimmis, anjas, gabbans, linqvist och konsum.  På konsum köpte jag några påsar med blomm frön, får plantera när det börjar bli varmare om nätterna också. På mimmis blev det ett par jeans, har bara ett par byxor som sitter bra. Så det behövdes, skulle nästan behöva en helt ny garderob. Men behöver ju pengarna mer till blöjor och kläder till lilleman, han växer ju så fort!

Byxorna



/ Inger


en stund senare




Anjas hårstudio


Klippt mig idag, som jag skrivit tidigare. Färgade och slingade även håret.
Och jag är verkligen nöjd över resultatet. Lite ovan, men riktigt nöjd!


      Före                             Efter
  
(klicka på bilderna, så blir de större)


/ Inger

mammas pojke


Dagen bestod av mycket besök, bland annat var williams mormor och morfar, även Ida och Arne. Har försökt hinna med så mycket som möjligt idag. Ser nu bra ut här igen, det blir så fort stökigt!

Var egentligen meningen att jag och William skulle på en föräldra kurs (eller vad det heter). Men han var så pass trött och grinig vid den tiden, så vi hoppade över det och far dit nästa gång istället. Det går ju lika bra!


Imorgon är det fullrulle bland annat bil kollning, klippning, droktor besök och bm besök. Lite väl mycket på en dag, men det ska nog gå bra ändå.



William håller om sin mormor


Mammas pojke, hur underbar kan man egentligen bli?


Att bada är nog det roligaste William vet, när han badade igår så var han så glad!
Jollrade, sparkade vatten på sin mamma, skrattade och log. Hur sött som helst!


För övrigt så ogillar jag när folk klankar ner på andra bara för att de själva mår dåligt.
Dålig stil.


/ Inger

body suit





William i sin otroligt snygga body suit som kan fick utav micke och malin.
Den kommer förstås från villervalla.


William har just nu strl 62 på body´sarna, och body suiten är i strl 68.

Så snart sitter den riktigt  bra på honom.


/ Inger


tiden rinner iväg


Det känns som att jag inte hinner med, den 20:e blir William 3 månader.
Hur kan veckorna flyga iväg så fort? Beror nog på att man har så pass mycket att göra om dagarna. Men ändå, det känns lite snopet att han snart blir 3 månader.

Till veckan ska William till doktorn på bvc. Han kommer dock inte få någon spruta då, eftersom att han inte är nog gammal. Måste komma ihåg att fråga doktorn om han kan kolla om William börjat få kristaller. Han vill ofta tugga på saker och ibland är han missnöjd, det vill säga när han inte har ont i magen, vill bajsa, äta eller busa. Då vill han att man ska gnugga honom i munnen, så någonting måste det vara som stör honom.


/ Inger


nyfiken



Helmer la sig brevid William och höll om honom. Samtidigt som han kurrade.



William var go och glad som vanligt och pratade för fulla muggar.



Medans jag sövde William så ville Helmer vara med. Flyrttade på honom
flera gånger men han kom bara tillbaka och ville lägga sig tätt intill William.
När jag lyckades söva William så fick Helmer lägga sig hos oss. RIktigt gulligt!


/ Inger


RSS 2.0