igår kom vi hem!

De två första nätterna tillsammans med Lykke på bb var inte berikade med så mycket sömn. Hon hade svårt att finna ro och om hon inte ammades så skrek hon konstant istället. Men sen vi kom hem igår har allt bara flytit på, mycket sömn för både mig och henne, men det bästa är nog att hon inte alls äter lika ofta som tidigare. Utan nu är det istället mer sällan, men mer och längre, känns även skönt för mig att veta att hon får i sig tillräckligt mycket nu. (var varning för ajaj bröst här). Hon hade även svårt att få grepp om bröstet under bb vistelsen, men nu är det inga problem alls, vi liksom connectar nu!
 
 
Vi fick som sagt "permis", egentligen skulle man inte kunna få det eftersom att Lykke föddes hemma. Men vi fick en helt underbar läkare som fast ställde att det var ok för oss att fara, så länge vi kom tillbaka på torsdag för undersökning och förhoppningsvis utskrivning. Han förstod inte varför vi skulle behöva stanna kvar när hon inte påverkades under förlossningen, åt okej, hade inte gått ner så mycket och att allt annat såg så bra ut. Enligt honom är hon ett A barn (högsta betyg). Yey!
 
 
Storebror är så stolt och visar mer än gärna upp sin lillasyster, sen bangar han inte heller med att hjälpa till under blöjbyterna. Näe, han vill ha första parkett och talar om för oss hur mycket det är, hur det luktar o.s.v. Hahaha! När vi kom hem igår så hade vi förberett med ett paket som William skulle få utav Lykke, gissa om han blev nöjd när han insåg att hans lillasyster gett honom en dinosaurie bok. Som tack fick hon många pussar på pannan! Där kan jag tala om att mitt hjärta smälte, de är så fina alla mina tre! Sen innan läggdags ville han ge lillasyster godnatt pussen och innan han for på dagis idag passade han på att bjuda henne på en till. Känns så bra att han inte är svartsjuk, inte ännu i alla fall.
 

Kommentarer
Postat av: Carina

GRATTIS din er underbara prinsessa. Du Inger är tydligen "gjord" för att föda barn.

2012-12-20 @ 00:49:37
URL: http://carinasfunderingar.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0