He vart en arctic

Glömde tala om att vi blivit med skoter, eller jaa.. Jag säger att det är gogubben som skaffat den, fastän det är vi. Men jag kan inte direkt fara ut och "dra en repa på stan", nu när Ailin hänger fast vid tissen mest hela dagen och sen vågar jag då inte heller få för mycket drag eller kyla mot brösten, vill verkligen inte ha mjölkstockning. Äsch, jag håller mig till att åka i mina föräldrars nila iår och så nästa vinter, då gerre min tur att träna gasar tummen! 


William vart hel nöjd när vi hämtat hem den och ville genast ut på en tur, tyvärr varre för sent på kvällen. Men dagen därpå fick han fara ut på en tur efter dagis! Där hade han suttit och hojtat  "gaaaaaasa, Mattias, gaaaasa" så nalta lik mig är han minsann! 

Men gumman då..

Lilla Lykke hjälpte pappsen i köket som hon alltid gör, men för någon sekund glömde hon bort att spisen är farlig och la lilla handen där. 


Fy så ledsen hon har varit och det är klart, det gör så jäkla ont att bränna sig. Lykke var jätte duktig och stod länge, länge under kranen med kallt vatten. Så blåsorna blev inte lika hemska och sen finns xylocain som bedövar det värsta. 


En glass fick hon välja på affärn och så fick hon sova med en strumpa på handen, hon såg väldigt fundersam ut när jag satte socken på handen.. "Haaaallå ärru dum eller, mamma?! Den ska inte sitta där" 


På handen hade hon xylocain, kompress och så socken över, för att om hon skulle slå till handen i sömnen så kommer det inte göra SÅ ont.
Det händer ganska mycket på bara nån vecka


Titta så stor hon plötsligt blev! Eller stor och stor, men ja sådära nykläckt och rynkig är hon minsann inte längre. Men så liten och naggande go ;D

Karamellen

Fina, fina lilla Ailin ❤️ guu, vad vi älskar dig!Tand nr två

rök i lördags och så kom tandfen på besök och lämnade guldpengar i glaset. Spännande! 

Första gluggen han fick, där har det redan börjat komma fram en ny tand!
2 åringen Lykke

Men hjälp va tiden gått fort! För vet ni vad.. Idag, denna tiden, exakt på minuten för två år sedan föddes vår lilla Lykke! Tänk att det redan gått två år, fattar ni?!?! Två år, TVÅ ÅR! ❤️

Vilka underbara år det varit och vilken underbar liten människa hon utvecklats till! En omtänksam, tokbusig, kärleksfull liten dam. Grattis på födelsedagen älskade unge! ❤️"Mamma, nu ja två år!" ⬆️

Efter ett kommer

Två! Som vår lilla Lykke fyller nästa måndag. Tänk att snart två år gått sen hon bestämde sig för att komma ut med dunder och brak, efter ha hållit sig inne i min mage 16 dagar extra! Så efterlängtad hon var och vilken underbar liten person hon är. Ett riktigt litet energiknippe, men samtidigt så kärleksfull och rolig, vår älskade lilla Lykke! ❤️
I ett hus i skogens slutI söndags var vi och våra små tomtar (Lykke hade på sig sin tomte dress och William hade sin tomteluva) iväg på julmarknad i abborträsk där vi hittade oss en fin krans att hänga på ytterdörren, sen fick även barnen träffa tomten. Lykke i chock och William satte igång med att rabbla upp hela önskelistan ❤️

Efter julmarknaden for vi till rävlyans lekland där barnen fick leka av sig. På tal om det så har jag fått en riktig pyssel pojk. William har nämligen aldrig varit den som velat pyssla eller rita/måla överhuvudtaget, men på sista tiden har han börjat med det och duktig är han!! Så han lekte bara en stund och sedan satte han sig istället vid pysselbordet. Lykke däremot.. full rulle hela tiden, haha!

ѕyѕĸonen perѕѕon-landѕтröм

Här har vi resultatet av fotograferingen. De är så himla fina, älskade barn!
Och så här blev årets julkort som vi skickat ut till släkt och vänner ❤️

Snart tandlös

Lilleman tappade sin första tand samma fredag som jag fyllde år, då var han hos sin pappa. Men oj så stolt pojk som kom hem och visade mamma gluggen, som han även kan vissla genom. Gullunge!
Vattenläcka och skratt

Vet ni vad? Lilla Ailin skrattade idag för första gången och jag började tok gråta i samma veva, ja som ni förstår så är hormonerna kraftigt i obalans ännu.

Men vad gör det, vi har ju en så jäkla söt bebis så det är liksom värt det! Samt alla förlorade timmar med sömn, försöker dock fylla på förrådet nu under tiden gogubben fortfarande är hemma. Igår varre då en jäkla tur i oturen att jag var vaken mitt i natten med Ailin som hade magknip. För ja, då hör jag ett spolande läte och upptäckte vattenläckage både ut och inifrån garaget, det bara forsade vatten inne i garaget och även ute från vattenslangsgrejen, så he rann ända ner till vägen. Vi fick inte stopp på det så, fick ringa ahems akut nr. Som tur är så hann vi rädda de sakerna som stod på golvet.. Allt förutom en barnsäng..
Annars då? Ja, på onsdag ska Ailin på läkar koll samt vägas och mätas. Även Lykke ska med och vägas samtidigt, då de tyckte hon vägde på tok för lite vid 18mån kollen. Men nu är jag 100% säker på att hon väger tillräckligt samt att hon vuxit på längden nå kopiöst!

Samma dag ska William iväg på ett besök hos frisören. Jag brukar i vanliga fall klippa honom, men hinner inte riktigt med det just nu. Så ett klipp hos frisören fårre bli


Update

Förra tisdagen var vi på bvc med Ailin. Vågen stannade då på 4230g och så var hon 53,5cm. Lite tyngre och yttepytte lite längre än en nyfödd Lykke som vägde 3920g och var 53cm! 

Och just innan helgen hann Lykke åka på magsjuka och jag fylla år, 23år! Lykke är frisk igen och busigare än någonsin. William var hos sin pappa när magsjukan drog igång här hemma, så som tur är så klarade han sig i från det!  


Igår försökte vi oss på att ta julkort på barnen och det gick faktiskt någorlunda bra. Svårt att få alla tre att sitta still och vara glad, men jå he blev några bra kort! Så idag ska vi skriva adresser och skicka iväg korten! 
Psssst, idag bokade vi lokal för bröllopsfesten! Yey 

RSS 2.0