Akuten i söndags

Ja, denna lilla Lykke! Lyckas med allt och snabb är hon dessutom. I söndags hann hon upp i soffan och just för att hon vet att hon inte får vara där utan mamma eller pappa, så tvär sprang hon och tog ett snedsteg som resulterade sig i att hon ramlade ner och i fallet slog hon munnen mot vardagsrumsbordet. Hon tvär grät och sedan var det okej igen. Jag trodde hon bara hade skadat läppen, men blodet slutade aldrig rinna. Så kikade efter mer och upptäckte ett stort jack i tandköttet.


 Så gogubben ringde sjukan för att höra vad de tyckte vi skulle göra. Vi skulle komma upp och väl där sa de att de inte limmade eller sydde i barns munnar p.g.a infektionsrisken. Så de gjorde ingenting, skönt att det inte var någon stor fara iaf, vi skulle höra av oss om tanden blev grå/blå.

Sen dess har lilla damen inte varit sig själv om nätterna, utan skrikit som bara den varje gång hon stött till munnen eller ätit välling. Tittade efter idag och det är fortfarande svullet, men ser betydligt bättre ut. Förutom att skinn biten växer fast snett, men det åtgärdar de senare. 

Älskade lilla Lykke! ❤️
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0