Barnen och magen

Lykke kommer nog inte bli allt för glad när bebis magen försvinner. Hon är så omtänksam och egennyttig om den, det är minsann hennes bebis där inne. Pussar, kramar och mycket mys med magen varje dag, samt att hon även sjunger för den då och då. Undra om hon kommer förstå vad som skett, när vi väl kommit hem från bb med en bebis istället för en mage. Fast vem vet, hon kanske förstår mer än vad vi tror och istället blir lika mån om lillasyster eller lillebror. 


William däremot han tycker att bebisen ska komma ut nu och att den ska sluta sparka på mamma! Han vill även att det ska vara en lillebror däri, men samtidigt så är det okej om det är en lillasyster så länge den är lika söt som Lykke. Hahah gullunge! 


Vi har inte enats om pojknamn ännu, tjejnamnet är i alla fall spikat. Men med pojknamn är det fortfarande svårt, jag har två favoriter medans gogubben har en. Och nu ska ni inte heller tro att namnen är lika varandra. Nepp, helt olika smak på den fronten och enas om det kan vi inte heller. Så enklast hade det ju varit om det kommer en tjej, annars blir det namnlös ett bra tag framöver! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0