Besked

Igår var vi till Piteå. Sjukhus besök för William stod på schemat och hela familjen följde med. Vilket gick jätte bra!


William ska få nya rör i öronen då tydligen båda åkt ur, jag trodde det bara var ett som försvunnit men ikket, så nya blir det! Han hör väldigt, väldigt dåligt på det vänstra och helt okej på högra. Det kommer alltså en kallelse i postlådan, men he lät som att operationen blir till hösten. Ungefär två år sedan han gjorde första operationen.

Angående hans andning när han springer och busar ordentligt så har han förmodligen ansträngnings astma, ska använda hans medicin veckan ut och sedan får han bricanyl innan något ansträngande ska göras. Det känns skönt att man vet vad som är fel. Däremot lät det som på läkarn att det kunde växa bort, eftersom att det räknas som barn ansträngnings astma. Som tur är så märks det juss och pass av vid varmare väder och under sommaren är det typ borta. Men på vintern är det jobbigare för honom, tydligen kylan som framkallar det värsta.


Hur som haver så är vi nöjda med beskeden. Nya rör i öronen betyder att han kommer slippa sin hemska migrän och höra ordentligt vad man säger till honom. Och angående det andra så betyder det mindre medicinering, vilket som känns så bra! Min fina William ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0