Hallå

Ja, då ska vi se! Tänkte dra lite snabbt vad som hänt här senast, var som ett tag sedan.

Uppesittar kvällsmys hade vi här hemma med mina föräldrar och min ena syster. Själva julen spenderades i alla fall i Arjeplog med gogubben och tjejerna hos farmor och farfar med flera. Vi sovde även över där för gogubben ville så gärna gå på julottan där. William var hos sin pappa, då det var hans tur att ha honom på jul! Så vi firade dagen efter igen när både vi och William kommit hem.
Nyåret firade vi också i Arjeplog med farmor och farfar. Blev en övernattning till för det är inte direkt det optimala att börja köra hem mitt i natten med tre barn. Vi åt go mat och tände stora tomtebloss samt släppte upp stora ljuslyktor efter maten. Fyrverkerierna fick vänta tills tolvslaget. Alla barnen var vakna då (Lykke kunde inte somna när det sköts fyrverkerier och smällare då och då) men i alla fall så hann ju alla barnen se det hela i stället. William följde ut och kikade medans jag och tjejerna satt inne och kikade genom fönstret, Lykke hade nämligen lite skräckblandad förtjusning över de där fyrverkerierna.

Gogubben började jobba igen förra måndagen, så var för första gången själv med kidsen och det gick bra, ingen större omställning från två barn till tre.Sen då, ja.. Lykke har väl varit sjuk hela december med olika sjukdomar hit och dit. Bland annat magsjuka, hög feber och som nyligast har och är hon förkyld. Ailin åkte dit på en redig förkylning förra söndagen, så har inte varit bortskämt mycket sömn. William däremot han har klarat sig ifrån alla dessa sjukdomar. Skönt! 


Var även på bvc med Ailin förra torsdagen. Lilla A väger nu mer 6000g och är 57cm. Nästa gång vi ska dit är det dags för spruta och läkarkoll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0