Farsdag

Imorse fick vår helt fantastiska pappa Mattias öppna sin farsdags present som innehöll en million parfym. Han fick en tidigare ihelgen också, men den kunde han inte hålla sig från att öppna, nyfiken som han är. Hahah! I det första låg det två t-shirts i hans favorit modell.

 Båda presenterna var mycket uppskattade, men det han absolut tycker mest om är att vi uppskattar allt han gör för och med oss. Och visst är det så, det är de viktigare och finaste man kan ge någon i sin närhet, visa och berätta för dem hur mycket de betyder för dig! Så hörrni, glöm inte bort att göra det ❤️

(null)

En helt vanlig hockey kväll hos oss. En torsdag till och med, det syns just för att Lykke har bamsegympa kläderna på 😂

Dagen har bestått mest av vardagliga bestyr så som kasta kartonger, ta hand om tvätt, fixa kidsens väskor inför morgondagen och veckan, disken osv. Hämtade även hem älsklings Wille, då det är veckobyte och nu ärre mammavecka ❤️  Gogubben var även iväg med Lykke på hennes första innebandy träning, som hon för övrigt tyckte var jätte roligt! Och efter träningen åkte vi till mina föräldrar för en god farsdags middag samt ge min fina pappa hans present, en best dad T-shirt ❤️ Strax efter middagen åkte gogubben iväg till Norge för en ny arbetsvecka, tråkigt men sant. Men det bästa är att han kommer hem igen på onsdag! 

(null)

Min fina lilla pappa som alltid finns där ❤️


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0