Tandis, bvc och tutte

I torsdags hade Ailin 3års kollen hos tandläkarn. Var lite nojig över att hon inte alls skulle vilja öppna munnen eller vilja vara i närheten av tandläkarn, men hon överraskade mig helt och hållet när hon var helt obrydd, satte sig i stolen och gapade. Hon var inte heller brydd när det kom in en annan person i rummet för att titta på hennes tänder. 


Domen blev SÅ fina tänder och om ett år får hon en kallelse för att kanske slipa hörntänderna som är lite för vassa. Sen hade Lykke berättat för henne att man får en leksak efter man varit hos tandis, så Ailin valde två tatueringar och en liten anka, så stolt! 

I hissen berättade Ailin att det minsann var Lykke som lärt henne hur man ska göra hos tandläkarn! Ni kan ju gissa hur stolt jag är över dem, bästa 


Bara en stund efter tandläkarn, så hade Bella tid på bvc för 8 månaders kollen. Där vägdes hon in på 11285g och hela 72,6 cm! Stora damen 😍 Tittade i Lykkes bvc journal (eftersom att Bella och Lykke har legat på samma kurva i princip). Alltså jag trodde Lykke var stor, men hon stannade på 10kg lääänge, tills hon var ungefär två och ett halvt år. Och Bella passerade henne nu. Däremot var Lykke mer aktiv vid denna ålder. 


På tal om det så har Bella börjat åla/krypa, hon började förra söndagen och nu har hon fått in tekniken ordentligt. Självklart är det fortfarande roligare att rulla sig dit man vill, då det går fortare 😂

Och i torsdags satte hon sig upp själv, som om hon kunnat det hela tiden. Inga problem liksom! Så duktig 



Vi har pratat med Ailin vart och när hon vill skicka iväg sina tuttar. Och igår gjorde hon det, destinationen blev till tomten och hon är så stolt! 



Första natten gick jätte bra, men jag trodde inte heller det skulle bli några problem. Då hon endast har haft den i munnen då hon somnat för natten och sen har den åkt ut/hon tar tagit ut den. Så stolt att jag nästan spricker!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0